- הוסף לסימניות
תקחו אותה לסבב בכל העולם לראות מה זה ילדהיא שואלת למה זה רק אצלינו החרדים
ואני שואל מי אמר לך שזה רק אצלינו?
תקחו אותה לסבב בכל העולם לראות מה זה ילדהיא שואלת למה זה רק אצלינו החרדים
ואני שואל מי אמר לך שזה רק אצלינו?
בשביל זה קיים הפורום הזה...אולי כדאי להסביר להורים?
www.prog.co.il
אותם ילדים, ההורים שלהם בזמן האזעקה הולכים בנחת ברחוב ואולי אפ' מסתכלים על ירוטים.
תחושה שלי.
מה שההלכה, ההגיון והפסיכולוגיה אומרים-ובעקבות הנ"ל אני כבר לא יודע מה מה צריך לעשות באמת
אולי לא הבהרתי את עצמי טובמה שההלכה, ההגיון והפסיכולוגיה אומרים-
להקפיד על הוראות בטיחות ובנחת.
אף אחד לא אמר שזה קל, אבל די ברור מה צריך לעשות.
אזל מהמלאי...פתרון נחמד ויעיל
![]()
"הצעקן" - עזרה ראשונה לשחרור והרגעת לחצים
משחרר כעסים מקצועי.... אגרטל הצעקות - לצעוק ולצעוק ואף אחד לא ישמע. אגרטל הצעקות - דרך מקורית להשתחרר מרגעים... פטנט יפני עתיק - נטרול ומבודד רעשים. לצעוק בקול רם מבלי להתבייש - לשחרור מהיר ושקט. מתנה מקורית במקומות ללחוצים כגון. מידות: אורך 16.5 ס"מ , רוחב 12.6 ס"מ עומק 12.6 ס"מ. חומר: פלסטיק...www.he-she.co.il
בבני ברק לא....שמתם לב שלאחרונה האמבולנסים חזרו להשמיע את הסירנות הרגילות?
או שזה רק באזור שלי?
דווקא יש חיידר לידנו ושם יש מלאאא הזעקות....שאלתי ילדים שהשמיעו (בביתם) קול של אזעקה
אם בת"ת מותר להם לעשות את זה
ואמרו שמענישים ע"כ בחומרה!
קרוב...באלעד...בבני ברק לא....
אני שמעתי גם בבני ברק....בבני ברק לא....
איו עליךאצלי בכיתה אמרתי מי שעושה קול של אזעקה עף מיד למנהל והולך הביתה
בול מה שחשבתי ילדים שבדרך כלל פחדו ואחרי זה הרגיעו אותם הם מנסים כל הזמן להרגיע את עצמם ע''י הוצאה החוצה עם זאת זה ודאי לא בסדר ודורש טיפול אבל צריך קודם כל להבין את הילד ולהסביר בצורה הטובה עד כמה שזה מזיקלא בהכרח
זו צורה לפרוק את המתח
הדרך נעשית בצורה כזו שאם נבהלים מהאזעקה שהם עושים וככל שנבהלים יותר ככה הם מקבלים הזדהות למקום שהם נמצאים.
חד משמעית כמעט כל הילדים לא מודעים שזה מפחיד ובכלל עד כמה.
לדבר איתם חובה!
אפשר גם לצעוק עליהם ואולי להצליח למנוע מהם אבל חינוך והזדהות לפחדים שלהם לא יהיה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים