• הוסף לסימניות
אשמח לקבל סיפורים לשמיעה.
לילדים בגילאי 3-8.
תודה מראש!:p

• הוסף לסימניות
לחסדי נעמי יש דיסקים מאד נחמדים על סיפורי צדיקים ב2-2.5 שקל
מומלץ!

• הוסף לסימניות
תודה! יש לעוד מישהו, אני מעדיפה ללא עלות.

• הוסף לסימניות
יש לי מלא של שרה קיסנר וכ"ו
תני מייל אני אשלח לך

• הוסף לסימניות
זה דיסקים שמוכרים בחנויות וזה ממש גזל להעתיק!!!!
אני מכירה מישהו שהפרנסה שלו נפגעה מכל ההעתקות האלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלימירי;1119633:
זה דיסקים שמוכרים בחנויות וזה ממש גזל להעתיק!!!!
אני מכירה מישהו שהפרנסה שלו נפגעה מכל ההעתקות האלה

יש הרבה כאלה ואחרים שהפרנסה שלהם נפגעת בגלל כל מיני תהליכים שאינם תלויים בהם, והם חסרי אונים.
אני מכירה מישהו מקרוב (לקוח) שהצליח למנף את כל ההעתקות האלה לטובתו, והוא מתפרנס היום יפה מאוד.
לא שזה מהווה היתר או משהו להעתקה, אבל נותן תקווה...

• הוסף לסימניות
ובכלל, כל פעם שמבקשים להעלות לכאן שירים וכד', גם לצורך פרטי - זה גזל גמור!

• הוסף לסימניות
ככל שידוע לי
הסיפורים האלה נמכרים בחנות גל פז
בתמורה למספר שקלים הם מעתיקים לך לנגן כל מה שתירצי
אז כך שאני מאמינה שיש התר לדבר כזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה