ילדי גן העדן 2 , מישהו שיש לו יכול לעשות טובה ולשלוח קישור?

• פותח הנושא baz
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היה אשכול שנמחק, אשמח מאוד לקבל קישורים לילדי גן העדן 2 וחיים במתנה 2 ,
( את 1 יש לי את ..) בתודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
יש לי את חיים במתנה 2
אבל איך זה יכול לעזור לך?
(יש כזה דבר ילדי גן עדן 2?)

• הוסף לסימניות
יש לי את חיים במתנה 1 , ואת ילדי גן העדן 1, אלו סרטים שפיצלו אותם ל-2 ע"מ שיצליחו להעלותם .
מאוד יעזור לי אם תוכלי לשלוח לי, אשלח לך באישי את כתובת המייל שלי?
או שתשלחי פה קישור?
תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
מסקרן מאד:
מה זה ובאיזה נושא ״חיים במתנה״ ו״ילדי גן העדן״?

• הוסף לסימניות
ילדי גן עדן זה סיפור מהמם על התחשבות ועל אחוות אחים. מסר חזק!!!

• הוסף לסימניות
למי יש חיים במתנה ויכולה לשלוח לי למייל? אני מאוד ישמח!

• הוסף לסימניות
הסתדרת כבר? אם לא - העלה לדרופ ואשלח לך קישור

• הוסף לסימניות
אני מאד אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
וולד, זוכרת אותי? אשמח גם לקבל את שניהם.

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח מאוד לקבל את שניהם, אם זה לא קשה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אולי יש למשהו את הסרט של צארלי בממלכת השוקולד?
וגם את הסרט טובי טיילר? (משהו כזה)

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל קישור לשניהם.

• הוסף לסימניות
ועל זה נאמר: וחוזר חלילה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1242974:
מודה מאד,אגב הסרטים מיועדים רק לנשים, או אפשר גם לנערות/ילדות, ולאיזה גילאים?

ילדי גן עדן מאוד יפה גם לילדים :) (את השני אני לא מכירה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1242974:
מודה מאד,אגב הסרטים מיועדים רק לנשים, או אפשר גם לנערות/ילדות, ולאיזה גילאים?

שתיהם אני לא חושבת שיש בעיה להראות לילדים.
אני הייתי עוברת קודם כדי לבדוק, כל אחד והכללים שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

בבית שמש, יש יוזמה חדשה שהעירייה תיתן החזרי הוצאות הסעה להורים לילדים חינוך מיוחד שמעונינים להסיע את הילד בעצמם למוסד בו הוא לומד.

אני מנסה להבין האם היוזמה טובה לנו כהורים לילדים נכים, או שזה עלולה להיות בעיה רצינית

1. שמעתי שההסדר הזה קיים גם בעיריית ירושלים, האם זה נכון ? אם מישהו מכיר אשמח לדעת. איך זה מתנהל בפועל.

2. מצד אחד יש כאן "הזדמנות" לקבל עוד כסף (כך טוענים היוזמים) (העירייה משלמת לחברות ההסעות הרבה מאוד כסך לחודש על כל ילד)

מצד שני אולי בעוד זמן קצר העירייה תתחיל להתעמר ולריב עם ההורים על גובה ההחזר וכד', הרי ההורים אינם חברת הסעות שהעירייה חותמת איתם הסכם מסודר, זה בס"ה הורים שמקבלים החזר הוצאות, מול הורים ההתייחסות של העירייה תהיה אחרת. ולרעה.

ועוד משהו - כאשר הורה מחליט להסיע את ילדו בעצמו, ולאחר זמן הוא מגלה את הקושי בדבר ושזה כובל מאוד, והוא מעונין להפסיק עם זה, האם יוכל לדרוש מהעירייה שמעונין בהסעה, או שיגידו לו שהיות ויש לו רכב נכה אז עליו לדאוג להסיע את בנו תמורת החזרי הוצאות ?

בכלל האם יכול לקרות מצב שהעירייה תשתמט מחובתה לדאוג להסעות ילדי חינוך מיוחד, בטענה שהיא מאפשרת להורים להסיע את הילדים תמורת החזרי הוצאות?

בקיצור אשמח לכל הערה או הארה בנושא
תודה רבה מראש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה