ילדתי המתוקה.

• פותח הנושא niny
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני די חדשה בסטודיו שלי, אשמח מאוד לחו"ד שלכם על התמונות.

קבצים מצורפים

• נעמה.jpg
    נעמה.jpg
    KB 419.1 · צפיות: 9
  • נעמה2.jpg
    נעמה2.jpg
    KB 274.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
צבעים יפים.
בתמונה הראשונה תאורת השיער יפה, אבל כדאי להגביר קצת את הפלאש הקידמי.

• הוסף לסימניות
בראשונה התאורת שיער מהממת אבל הקדמית חלשה מידי

בשניה היה כדאי שהילדה תעמוד בכיוון התאורה

ילדה מתוקה!

• הוסף לסימניות
איזה צבעים,אהבתי את שילוב החום-טורקיז!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!
תאורה מיוחדת וזויות צילום יפות

• הוסף לסימניות
אהבתי, למרות שהתאורה הקדמית פה לא מספיק חזקה אהבתי
זה מתאים לגמרי לסיפור..

• הוסף לסימניות
מהמם אהבתי מאד
החזרת אותי לחורף..

• הוסף לסימניות
:)תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
הסטייל מהמם!!!

• הוסף לסימניות
יפה!
מצטרפת להערות של מירי
בנוסף חסר לי ספייס מכל הכיוונים .
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התאורה האפלולית לגמרי מתאימה כאן לסיפור. מקסים, אל תשני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה