מידע שימושי ילדת חולת קורונה תוכלו לעזור?

• הוסף לסימניות
בת משפחתי נדבקה מחברה ומיד נכנסה לבידוד הרמטי
כל הראש השנה היא היתה לבד והיא ממש טיפסה על הקירות
אם יש לכם רעיון לתעסוקה נשמח מאד כי בשבתות ובחגים אין לה טלפון או דברים אחרים להתעסק רק לקרוא
הדבר היחיד שהיא אוהבת לקרוא זה עיתוני "זמן" אם יש לכם או מכירים משהו שלא צריך באזור בני ברק זה ישמח אותה מאד
תודה רבה !!

• הוסף לסימניות
חפשו לה חברות מחלימות מהתקופה האחרונה. לא אמור להיות קשה כל כך.מסכנה...

• הוסף לסימניות
חפשו לה חברות מחלימות מהתקופה האחרונה. לא אמור להיות קשה כל כך.מסכנה...
כן ממש רחמנות עליה במיוחד עכשיו שזה משבת לחג מחג לשבת

• הוסף לסימניות
אם יש לכם רעיון לתעסוקה נשמח מאד כי בשבתות ובחגים אין לה טלפון או דברים אחרים להתעסק רק לקרוא
הדבר היחיד שהיא אוהבת לקרוא זה עיתוני "זמן" אם יש לכם או מכירים משהו שלא צריך באזור בני ברק זה ישמח אותה מאד
תודה רבה !!
אם ההורים מחוסנים שתהיה אתם.

• הוסף לסימניות
תודה רבה !!
יש לי זמן
בבני ברק
פנו למייל: 5791598 גימייל

• הוסף לסימניות
היא עצמה נדבקה מילדה מחוסנת אז זה דיי מוכיח כמה החיסון יעיל לא?
ממש לא ... החיסון יעיל בהחלט. גם אם נדבקים הוא מונע תחלואה קשה . בדיוק כמו שעושה החיסון של השפעת . אבל צריך להזהר שלא להדביק כאלו מוחלשי חיסון ואו לא מחוסנים וכו..
אבל בהחלט התחלואה אחרי חיסון קלה בהרבה .

• הוסף לסימניות
מי החליט מאיפה היא נדבקה??
לילדה המחוסנת יש אחות חולה בבית (גם היא מחוסנת ) הדביקה אותה כי לכאורה לפי החוק היא לא צריכה בידוד אז החברה יצאה מהבית ואז הדביקה את בת משפחתי

• הוסף לסימניות
ממש לא ... החיסון יעיל בהחלט. גם אם נדבקים הוא מונע תחלואה קשה . בדיוק כמו שעושה החיסון של השפעת . אבל צריך להזהר שלא להדביק כאלו מוחלשי חיסון ואו לא מחוסנים וכו..
אבל בהחלט התחלואה אחרי חיסון קלה בהרבה .
אין ספק שהחיסון ברוב המקרים מחליש את העוצמה של המחלה אבל אתה כבר לא יכול לקחת סיכון במיוחד שהסבתא חולה במחלה ללא עלינו אז הזהירות היא כפול שבע

• הוסף לסימניות
רק הערה לגבי עיתונים
כל דבר שאין אפשרות לחיטוי אחרי השמוש של חולה קורונה לא מחזירים למוסר
רק זורקים או נותנים לחולה אחר.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההתערבות אני מבינה את המצב המורכב אבל אני לא יודעת מה יותר מסוכן:
הסיכון על האחוזים הנמוכים שתדביק במידה ותסתובב עם מסיכה בבית בלבד ותשתדל לשמור על מרחק 2 מטר מכל המחוסנים,
או הסיכון לטראומה נפשית בשהיה בודדה בחג, יום חול ושבת בין 4 קירות.אומללות.

• הוסף לסימניות
הסיכון על האחוזים הנמוכים שתדביק במידה ותסתובב עם מסיכה בבית בלבד ותשתדל לשמור על מרחק 2 מטר מכל המחוסנים,
יש גם לא מחוסנים בבית שהולכים למוסדות לימוד וסבתא חולה במחלה שמטפלים בה באופן שוטף אז אם היה עוד אופציות אני בטוחה שלא היו עושים את זה

• הוסף לסימניות
סליחה אבל..
מקורונה מתים
מבדידות גם אבל הרבה פחות

• הוסף לסימניות
יש גם לא מחוסנים בבית שהולכים למוסדות לימוד וסבתא חולה במחלה שמטפלים בה באופן שוטף אז אם היה עוד אופציות אני בטוחה שלא היו עושים את זה
זה אסור.הם צריכים בידוד הרי היו איתה לפני שנכנסה לבידוד

• הוסף לסימניות
אין ספק שהחיסון ברוב המקרים מחליש את העוצמה של המחלה אבל אתה כבר לא יכול לקחת סיכון במיוחד שהסבתא חולה במחלה ללא עלינו אז הזהירות היא כפול שבע
זה נכון

• הוסף לסימניות
תודה רבה !!
יש משחקים ששחקן יחיד יכול להנות מהם.
אפשר לתת לה סודוקיים, תפזורות.
לקנות לה ערכות יצירה לסוכה למשל.
לקנות ספר שמלמד ליצור מפלסטלינה או איך לצייר קומיקס למשל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה