ילדת ימולדת

• הוסף לסימניות
היה אשכול של תחפושות ובו תמונה של ילדה שהתחפשה ליומולת -שולח ןערוך עליה
מי שיכול לעזור לי למצוא את האשכול אודה לו מאד..

תודה.

• הוסף לסימניות
בשנה שעברה היתה בגן של הבת שלי ילדה שהתחפשה לזה, היא היתה ממש נעבעך. היא לא היתה בהוואי של פורים, יומולדת יש לכל ילדה בנפרד גם אם היא נולדה בפורים, חוגגים לה בגן בתאריך אחר.
אלא אם כן היא מחלקת משהו מאוד שווה, שנותן לה קצת גובה או שהיא באה עם המון בלונים ומתלהבים ממנה...

• הוסף לסימניות
היה באיקאה פעם כובע של עוגת יומולדת
אולי יתאים לך.

• הוסף לסימניות
תודה
אבל אני עדיין מחפשת את התמונה שמישהי העלתה עם הילדה שהתחפשה לזה...

הילדה בת 9 והיא רוצה ומתעקשת! היא רוצה מאד וכל דבר שאנחנו מנסים להסביר לה כמה זה מסורבל ולא נוח היא מוצאת פתרונות לכל המצבים כי היא מאד רוצה -אז שתהנה!
היא זאת שהעלתה את הרעיון!:)

אז למי שיש מושג איפה זה היה -אני אשמח:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השראה;1512601:
היה באיקאה פעם כובע של עוגת יומולדת
אולי יתאים לך.

תמונה למישהו, יש?

• הוסף לסימניות
הנה התמונה, הורדתי אותה כדי להראות לביתי

קבצים מצורפים

• יומולדת.jpg
    KB 27.7 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה