לא הגיוני!האם זה נראה לכם הגיוני שילד עם אלרגיה מסכנת חיים ולא יכול לאכול שום דבר במלון צריך לשלם אותו דבר כמו כל ילד
ובנוסף לקבל התייחסות מזלזלת כגון אנחנו לא לוקחים שום אחריות וכו"
כן, וגם להציע להם עזרה בדרך ובבית ואולי הוא צריך גם סייעת בגן על חשבונם, וכן בעוד כמה תחומים. (וברצינות מה המלון קשור לסיפור שלהם)לא הגיוני!
הם אמורים לקבל אותו בחינם
או מקסימום בעלות סמלית
וכן לברר את האלרגיה שלו ולשנות את התפריט בזמן האירוח
ולקחת אחריות מלאה .
ברשת ישרוטל יש ממש מענה לאלרגנים והתייחסות טובהואני מאמין שבמקומות יותר מתקדמים יש מנות לאלרגנים וכדומה.
הכי נראה לי הגיוני לא ללכת עם ילד עם אלרגיה מסכנת חיים למלון....האם זה נראה לכם הגיוני שילד עם אלרגיה מסכנת חיים ולא יכול לאכול שום דבר במלון צריך לשלם אותו דבר כמו כל ילד
אם אתה רוצה לשמור עליו אני מוכן.............הכי נראה לי הגיוני לא ללכת עם ילד עם אלרגיה מסכנת חיים למלון....
לגבי להגיע איתם להסדר של לינה בלי ארוחות, נראה לי שאפשר לנסות לנהל על זה מו"מ מראש.
די לי בשלי, תודה.אם אתה רוצה לשמור עליו אני מוכן.............
נסיתי לדבר איתם שהילד לא יאכל שם כלום כי אסור לו אבל הם מתעקשים
נראה לכם הגיוני שלוקחים ילד עם אלרגיות מסכנות חיים, לבית מלון?האם זה נראה לכם הגיוני שילד עם אלרגיה מסכנת חיים ולא יכול לאכול שום דבר במלון צריך לשלם אותו דבר כמו כל ילד
ברור שמשנים דברים בגלל זה אבל גם בבית אתה מכניס דברים שאסורים לונראה לכם הגיוני שלוקחים ילד עם אלרגיות מסכנות חיים, לבית מלון?
אני זכיתי גם במתנה הזאת עם ילד אלרגי, ובעקבות זאת משנים תוכניות ושיגרות מסוימות, ואף פעם לא חשבנו לקחת אותו למקום כמו בית מלון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים