ילד אמיתי

• הוסף לסימניות
איזו תמונה עדיפה?[/ATTACH]

קבצים מצורפים

• תמונה 1.jpg
    3.1 MB · צפיות: 14
  • תמונה 2.jpg
    3.2 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נרארה לי שבראשונה הצבעים חיים יותר

• הוסף לסימניות
הראשונה טובה יותר
תשקיעי דקה פוטושופ להעיף את הקרטון משמאל..

• הוסף לסימניות
הצבעים בתמונה הראשונה טובים יותר.
מה זה הדבר הלבן באמצע הדשא? תתפטרי ממנו.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
תגידו זה נראה מספיק בן?

• הוסף לסימניות
בקיצור, את רוצה להגיד שזה בת?!
מהממ\ת!!!

• הוסף לסימניות
יש לה פנים של בת,אבל לא הייתי שמה לב לזה ללא הכותרת של האשכול,,,
פנים יפות ומדויקות.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה! רק תמשיכי קצת ותורידי את החוט והצינור.

• הוסף לסימניות
הילד חמוד ממש,
רק מפריע לי שהעץ צומח לו מהראש...............(יש לך תמונה שהוא לא בדיוק מלפני העץ?)
והשמייים שרופים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;738926:
הילד חמוד ממש,
רק מפריע לי שהעץ צומח לו מהראש...............(יש לך תמונה שהוא לא בדיוק מלפני העץ?)
והשמייים שרופים.

תודה.
זה לא שמים זה קיר של בית ואני אבדוק האם יש לי תמונה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה