דרוש מידע ילד בכיתה א עם טיטול בלילה . למי יש נסיון בענין ותוכל לייעץ

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הנושא מוכר לי אישית ממני עצמי שלקח לי זמן להיגמל אבל היום ב"ה זה עבר

• הוסף לסימניות
עונה לך בפרטי

• הוסף לסימניות
מנסיון עם 2 ילדים
ד"ר שגיא, עושה עבודה נפלאה, וגם מקבלים החזר מהקופה .
שווה ממש.

• הוסף לסימניות
תכניסי לך ללב שהוא מוסגל ויכול. תאמיני בזאת בלב שלם. (הוא באמת באמת מסוגל! כמו ששולטים ביום ׳אמורים׳ לשלוט בלילה)
ותכניסי את זה גם לו ותגידי לו את זה בביטחון מלא. ״ובגלל זה אמא לא שמה טיטול בלילה כי xxx כבר ממש גדול!״
אם עושים את זה נכון - זה עובד (למעט מקרים באמת בעיתיים)
בשביל לבחון את עצמך באמת, אפילו אל תלכי לבדוק את המצב כל שעה. פשוט תצפי באמת לקבל בבוקר ילד יבש.

המון הצלחה!
ובבקשה לא לזלזל לפני מנסים.

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי בילד.
אצל הבת שלי מרב שזה מצא חן בעיניה ,
פתאום די בתחילת כיתה א' היא התחילה להתעצל ללכת לשירותים גם ביום.
הייתה חוזרת רטובה מידי יום ביומו.
החלטתי שלפני שאני פונה לכל מיני בעלי מקצוע אנסה לערוך לה מבצע שווה מאווווד(קדמו לו כמה מבצעים פחות "שווים"...)
דיברתי גם עם המורה שתזכיר לה מידי פעם.
די מהר התופעה נעלמה ,גם ביום וגם בלילה.
עדיין יש פשלות אבל ממש בקטנה ופעם ב...
(כעת היא לקראת סיום כיתה א')

• הוסף לסימניות
כמו ששולטים ביום ׳אמורים׳ לשלוט בלילה)
לא מדויק, בשעות השינה בלילה מופרש הורמון שאחראי על ה "שליטה" בלילה. ויש הרבה ילדים שיש להם חסר בהורמון הזה. זה שונה לגמרי משעות היום ולעיתים אינו קשור כלל לרצון הילד ולשליטתו.

• הוסף לסימניות
לא מדויק, בשעות השינה בלילה מופרש הורמון שאחראי על ה "שליטה" בלילה. ויש הרבה ילדים שיש להם חסר בהורמון הזה. זה שונה לגמרי משעות היום ולעיתים אינו קשור כלל לרצון הילד ולשליטתו.
לכן ציינתי:
(למעט מקרים באמת בעיתיים)
אגב, לגבי ההורמון שאת מדברת עליו, ואז כשגודלים הוא כן מופרש? מה זה אומר שרק אצל ילדים זה כך? האם אפשר לקחת אותו באופן מלאכותי? ואם כן, זה לא מפריע לתקינות הטבעית?
אשמח מאוד להחכים! התחום מאוד מעניין אותי.
(באופן אישי. הבת שלי בת שנתיים וחצי בלי טיטול בלילה ועשיתי לפי הנ״ל. וביום עדיין יכולה קצת לפספס ובלילה - לא!)

• הוסף לסימניות
לכן ציינתי:

אגב, לגבי ההורמון שאת מדברת עליו, ואז כשגודלים הוא כן מופרש? מה זה אומר שרק אצל ילדים זה כך? האם אפשר לקחת אותו באופן מלאכותי? ואם כן, זה לא מפריע לתקינות הטבעית?
אשמח מאוד להחכים! התחום מאוד מעניין אותי.
(באופן אישי. הבת שלי בת שנתיים וחצי בלי טיטול בלילה ועשיתי לפי הנ״ל. וביום עדיין יכולה קצת לפספס ובלילה - לא!)
אני ניסיתי אצל הבן שלי (מעל גיל 7), קודם עם זמזם, וזה פשוט לא עזר כלל וכלל.
אח"כ פניתי לאורולוג שהביא לי כדור שיפריש את ההורמון, ופשוט זה עזר פלאים.
ההרטבות נעלמו כלא היו.

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי אצל הבן שלי (מעל גיל 7), קודם עם זמזם, וזה פשוט לא עזר כלל וכלל.
אח"כ פניתי לאורולוג שהביא לי כדור שיפריש את ההורמון, ופשוט זה עזר פלאים.
ההרטבות נעלמו כלא היו.
והוא תלותי בכדור הזה עד היום?

• הוסף לסימניות
על פי המלצת רופא ילדים דגול מאד - ברגע שזה מפריע לילד יש לטפל בזה
והוא ממליץ על "מינירין" - שזה ההורמון בצורה מלאכותית
לקחת כדור אחד (למציצה מתחת ללשון) לפנ השינה במשך חצי שנה
מנסיון של 2 ילדים - זה עבד מיידית!!!
ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
על פי המלצת רופא ילדים דגול מאד - ברגע שזה מפריע לילד יש לטפל בזה
והוא ממליץ על "מינירין" - שזה ההורמון בצורה מלאכותית
לקחת כדור אחד (למציצה מתחת ללשון) לפנ השינה במשך חצי שנה
מנסיון של 2 ילדים - זה עבד מיידית!!!
ממליצה בחום!
זה בדיוק הכדור שגם אנחנו נתנו.

• הוסף לסימניות
והוא תלותי בכדור הזה עד היום?
בעיקרון מתחילים למשך חצי שנה - ורואים לפי הנצרך
אצלי - זה עבד מיידית ואפילו הפסקתי אחרי כמה חודשים בודדים (אפילו שהרופא המליץ לסיים טיפול של חצי שנה....)

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי עם זמזם לילדה בת 5.5- היתה מרטיבה כל לילה, וכמה פעמים בלילה.
עבד מדהים!!!
תוך חודש נגמלה לחלוטין ב"ה!
ממליצה מאד!!
(כמובן שלפני שהתחלנו הלהבנו את הילדה כדי שזה יגיע ממנה ותרצה מאד)

• הוסף לסימניות
מנסיון עם 2 ילדים- טיפול עם הזמזם לתקופה של בין חודש לחודשיים והם יבשים כבר יותר משנה.
זמזם יחד עם טבלת מעקב ופרסי עידוד הלך נפלא

074-7962910 קו מידע לטיפול בהרטבת לילה עם זמזם הרטבה

• הוסף לסימניות
זה תלוי בילד.
ברור שמומלץ להתחיל עם זמזם.
אצלנו ראינו שזה פשוט לא רלוונטי.
הילד נהיה מתוסכל קשות בעקבות כך שניסה בכל יכולתו לקום יבש בעזרת הזמזם ולא הצליח.
עד שהתחלנו עם הכדור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה