התייעצות ילד במעון-למקצועיות שביננו

• הוסף לסימניות
הבן שלי בסוף טבת יהיה בן 3. עד עכשיו הוא היה בבית. השנה הוא נכנס למסגרת של מעון (לפי השנתון). כל יום זה בכי-אפילו בלי דמעות, צעקות, צרחות. נותנים לו תפקידים, מדברים איתו, רוצים לנסות להרגיע אותו והוא בשום אופן לא מוכן להרגע ולהסתגל. הוא נמצא במעון בערך שעתיים כל יום-הלימודים התחילו בא' באלול ועדיין כל יום צעקות ולפעמים גם מתקשרים שנבוא לקחת אותו כי פשוט הוא לא רגוע ולא מפסיק לצרוח. שמתי לו משחק בתיק שאם יהיה צורך יביאו לו להתעסק עם זה וזה לא עוזר. הבו עצה מה עושים? מה יכול להרגיע אותו? הוא פשוט צורח, אין שום דמעה.
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
עד גיל 3 הוא היה בבית ??? אם כך הוא אמור ממש להתקשות עם המעבר הקיצוני לחיי חברה. לדעתי זה יכול לקחת עוד הרבה זמן, וצריך לשלוח אותו כל יום לשלוש שעות, ולאט לאט קצת לעלות. אין ברירה אחרת.

• הוסף לסימניות
בתור גננת אני חושבת שזה יכול לקחת זמן.
בעיקר שהיה איתך עד עכשיו בבית,
זה מאוד קשה לאמא לדעת שהבן שלה בוכה וצורח, אך לעניות דעתי זה נשמע תקין עדיין.
הוא פשוט מנסה את מזלו ומפגין.
שוב, אני לא מכירה את הילד אבל מכירה את המצב,
היו לנו ילדים שלקח להם גם חודש והייתה לנו ילדה שעד אחרי החגים עוד הייתה צורחת ימים שלמים, (אנחנו מתחילות גם כן בא' אלול)
בסוף זה עובר לכולם.
זה מאוד קשה וצריך נשימה עמוקה עמוקה,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הילד שלי-
שנה שעברה בכה כל השנה! כל בוקר לפחות לחצי שעה עד שהיה נרגע מעצמו ומתחיל את היום.
ומה לא עשינו!!! המנהלת של המעון הגיעה בכל פעם לוודא שהכל בסדר, הייתי נשארת לצפות מרחוק, מטפלות מדהימות שניסו הכל-פשוט כלום.
ב"ה השנה הילדון נכנס לגן בשמחה למרות שזאת אותה מטפלת של שנה שעברה ואותם ילדים!
לדעתי זה נטו בגרות ובשלות והרגל.

• הוסף לסימניות
הבת שלי שנה שעברה התחילה גן הייתה כמעט בת 3 עד לסוף שנה בכתה כמעט כל יום שהבאתי אותה...הגננות אמרו לי שזה קרא אמא באהבה והיא נרגעת מיד אח"כ...
השנה ב"ה התחילה ואמרה לי שלא תבכה ובאמת ב"ה רצה בשמחה כל יום לגן!!
לדעתי זה בשלות

• הוסף לסימניות
רק מעלה אופציה - אולי מעון גול זה מעבר קשה יותר ממטפלת פרטית בבית, עם קבוצה קטנה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המייעצות, זה רק נותן לי יותר כוח בהתמודדות ולדעת שזה תקין.

• הוסף לסימניות
לפי הספר הסתגלות תקינה זה עד חנוכה
תשאלי את המטפלות האם יש שיפור בטווח של השבוע האחרון
אפילו קל שבקלים
ושעתיים זה רצת קצת מידי
הייתי משאירה לפחות עד האוכל
המטפלות התרגלו שיש אמא שזמינה מידי,והיד קלה מידי על הטלפון במקום לתת לו להסתגל קצת יותר
ברגע שתגידי שאת עסוקה כרגע,בעבודה וכו
המטפלות יתמודדו איתו יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה