דרוש מידע ילד בן חמש שלא גמול מטיטול (על רקע פסיכולוגי) - למי פונים?

• הוסף לסימניות
ילד בן חמש, חכם גדול, בוגר ביותר....
הבעיה היא פסיכולוגית ולא גופנית!
למי פונים?
מכירים מישהו טוב שיש לו הצלחות?
הסתדר כבר
אם לא,ממליצה לך לפנות לפסיכולוגית,בדרך כלל בגיל הזה הבעיה היא של הילד יול ההורים ולכן ההורים צריכים הדרכה וכמה שיחות
הילדה שלי גם היתה בחרדה כזו אמנם עד גיל 4,אבל ברוך ה הפסיכולוגיה עזרה

• הוסף לסימניות
יש לי ילד בן 4 שלא מוכן ללכלך בשירותים בכלל . לא מוכן לשמוע בככל על לשבת בשירותים . רטוב לא מפספס בכלל . אבל כשהוא מלכלך זה רק בתחתונים השירותים הם אפילו לא בגדר המלצה . אני כבר מתוסכלת הוא מלכלך המון . מאיפה מתחילים ולמי פונים ?

• הוסף לסימניות
יש לי ילד בן 4 שלא מוכן ללכלך בשירותים בכלל . לא מוכן לשמוע בככל על לשבת בשירותים . רטוב לא מפספס בכלל . אבל כשהוא מלכלך זה רק בתחתונים השירותים הם אפילו לא בגדר המלצה . אני כבר מתוסכלת הוא מלכלך המון . מאיפה מתחילים ולמי פונים ?
יש מנתחות התנהגות שמתמחות בתחום גמילה עם הצלחות מאוד יפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה