דרוש מידע ילד בן כמעט שנתיים שלא הולך

• הוסף לסימניות
יש לי ילד בן שנה ו10 ועדיין לא הולך רק עושה צחוק מכולם פליז תעזרו לי מה אפשר לעשות היינו בפיזותרפיה עשינו עופרת הלכנו על שיטת מדק שמנו נעליים ו.... זה לא הולך וגם הוא לא. אנא תנו רעיונות אם יש לכם סגולות נא תנו מקור. תודה !!!!!!

• הוסף לסימניות
יש אשכול על זה לא ידוע איך קוראים לו
יש שיטה של תרגילים שמגרה את המוח לפעול לדוגמא ש מקפלים רגל לצד אחד וגורם לילד להזיז צד שני לא זכור השם של המטפלת

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי בסרט הזה עד לפני שלושה חודשים,
הבת שלי התחילה ללכת בגיל שנה ו-11 חודשים- אז יש תקדים היסטורי,
היום היא רצה ומתרוצצת ומסרבת בכל תוקף להיות בעגלה,
הרעיונות שניסינו (לא יודעת מה עזר בסוף):
- נעליים- גם אם הילד לא הולך, להמשיך לשים לו נעליים, זה בסוף משפיע כי לא נח לזחול איתם וזה נותן יציבות
- עשינו איתה תרגיל שאמרה לנו הפיזיותרפיסטית- לקחת שמיכה דקה/סדין להחזיק בשתי הידיים ולתת לילד להחזיק באמצע וללכת, לאט לאט לרופף את האחיזה בשמיכה כך שהילד ממשיך ללכת בלי תמיכה למרות שנדמה לו שיש לו תמיכה- זה תרגיל שמאד עזר לביתי,

המון הצלחה, הרבה סבלנות ובעיקר תפילות- המכין מצעדי גבר....

• הוסף לסימניות
לפעמים זה קשור גם לאזניים

• הוסף לסימניות
הבת שלי התחילה ללכת בשנה וחצי.
בהתפתחות הילד אמרו לי לשים לה משו כבר בעגלה של הבובה (שמנו שקית מלאה מים מתחת לבובה...) זה מכביד מאד את העגלה ונותן יציבות. תוך כמה ימים היא כבר עזבה את העגלה...

• הוסף לסימניות
האם הוא הולך עם להחזיק? האם הוא חושש או שיש לו קושי פיזי?

• הוסף לסימניות
מכירה את הסרט הזה... מלחיץ, הא?

גם אנחנו עשינו פיזיוטרפיה, מדק אצל בתיה גרמן, הליכה עם חישוק וכד', נעליים עם סוליה לא רכה מידי ולא קשה (נעלי אלפנטן)
תכלס' לא עזר כלום...
יום אחד הלכנו לגינה שהריצפה שלה היא פלסטיק גמיש (גינה בגבעת שמואל ליד גשר רמת אלחנן- ב"ב) הוא התגלש ורצה שוב , ואז נשען בהתחלה על המגלישה ובהמשך התקדם לבד...
ז"א הפלסטיק הגמיש נתן לו הרגשת יציבות...
אולי זה לא דוקא זה ופשוט הקב"ה ריחם עלינו...
הרבה כח לסבלנות...

• הוסף לסימניות
גם לי יש בת שהתחילה ללכת בגיל שנה ו11 חודש.
היום לא מרגישים עליה כלום :)
מדק - לא תמיד מומלץ לילדים בריאים. תבררו!
פיזיותרפיה רגילה של קופ"ח מקדמת, בסוף ילכו גם בלי זה ;)

• הוסף לסימניות
אני חושבת לפני הכל שאת תורידי לחץ ותרגעי, ההליכה תגיע אי"ה.
פרק תהילים אף לא יזיק.
גם ילדי הלכו בגיל מאוחר. והיום הם מטפסים על הקירות.
כל הילדים הבריאים הולכים. בעז"ה גם שלך ילך. לא מכירה אף ילד בריא שלא יודע ללכת.

• הוסף לסימניות
גם לי יש בת שהתחילה ללכת בגיל שנה ו11 חודש.
היום לא מרגישים עליה כלום :)
מדק - לא תמיד מומלץ לילדים בריאים. תבררו!
פיזיותרפיה רגילה של קופ"ח מקדמת, בסוף ילכו גם בלי זה ;)
ילדים שיש להם גמישות יתר חייבים פיזוטרפיה. ופעמים אפילו ריפוי בעיסוק כשלומדים לכתוב.
לא ממליצה לזלזל.

• הוסף לסימניות
ילדים שיש להם גמישות יתר חייבים פיזוטרפיה. ופעמים אפילו ריפוי בעיסוק כשלומדים לכתוב.
לא ממליצה לזלזל.
נכון. אבל אם היא כותבת שכבר עשו פיזיותרפיה זה כבר אחרי האי-זלזול ואחרי האבחון...
רק לזה התכוונתי: אם הילד בריא באופן כללי ואין לו בעיה ספציפית מוגדרת שעליה עובדים, כדאי לדעת שבסוף הוא ילך בעז"ה.

• הוסף לסימניות
גם אני עכשיו משתגעת מהילד שלי(שנה ו-5)
הוא יודע ללכת ולא רוצה
ז"א אם אני עושה לו "תרגיל"ומציעה לו משהו שהוא רוצה
אז הוא הולך משהו כמו 6-7 צעדים
אבל סתם ללכת הוא לא מוכן
איך אני גורמת לו לרצות ללכת?
זה לא הרבה יותר קל מלזחול?!

• הוסף לסימניות
היה כתוב בהמודיע לתת לילד גאלע- רגל קרושה, וזה מחזק את השרירים ברגליים.
אולי תנסו.

• הוסף לסימניות
תנסו לתת לה לצעוד במדרכה רגיל
זה מחוספס ונותן יציבות
זה מה שעזר לבת שלי בת שנה וחצי

• הוסף לסימניות
הייתי מבקשת חוות דעת נוספת של פיזיותרפיה.
פועלת ע"פ הספר
ו- משחררת
"שחררתי ונושעתי". [כמו שעל הקומקום לא צריך להסתכל בשביל שהוא ירתח ולסיר הצולנט לא צריך ללחוש].
הרבה הצלחה וס"ד.

• הוסף לסימניות
גם אני עכשיו משתגעת מהילד שלי(שנה ו-5)
הוא יודע ללכת ולא רוצה
ז"א אם אני עושה לו "תרגיל"ומציעה לו משהו שהוא רוצה
אז הוא הולך משהו כמו 6-7 צעדים
אבל סתם ללכת הוא לא מוכן
איך אני גורמת לו לרצות ללכת?
זה לא הרבה יותר קל מלזחול?!
אצל הבן הגדול שלי-
כל עוד שנורא רצינו שילך
ועודדנו אותו כל הזמן 'לבד לבד'
הוא לא הלך
ברגע שהרפנ הוא התחיל לרוץ..

• הוסף לסימניות
זה שהילד לא הולך זה לא אמור להיות מלחיץ, אין תקדים של אדם שלא למד ללכת.
אם התינוק עוקף על הזחילה זה מלחיץ, המומחים ממליצים כמה זמן שיותר לזחול, זה מוסיף המון להתפתחות.

• הוסף לסימניות
אני בעצמי, פעם פעם, כשהייתי בגיל הזה - עדיין לא הלכתי:(
אבל אל דאגה! היום אני גם רצה!!!
והפער הגדול היה שפטפטתי כמו מבוגרת, אבל ללכת לא ידעתי...
שרו לי "פיל פילון" למי שמכיר - ולמרבה הפלא לא עזר, פתאום ביום אחד - זה קרה - התחלתי ללכת!
מקווה שגם אצל הבונבונה בקרוב!

• הוסף לסימניות
פעם אמרו לי ששני הדברים שאין מה להלחץ באיחור הופעתם, אלו הוצאת שיניים והליכה...
בני הבכור הלך בשנה ו-7 חודשים ורק בגלל שהיה זהיר מאוד על גבול פחדן...

שבו בצורת משולש בקודקודים קרובים- נגיד את, אמא שלך ובעלך, ותגידו לו לבא אליכם. בהתחלה זה מרחק קצר והוא יעשה חצי פסיעה. אח"כ לאט לאט תרחיקו את הכסאות זה מזה ויווצר משולש גדול יותר... אצלנו זה המשחק שפותח את שלב ההליכה...

• תודה
Reactions: bp1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה