ילד בן שבע פחדן בצורה כרונית

• הוסף לסימניות
בלת''ק
תקפידו איתו על נטילת ידיים אחרי שרותים.
אמרתי את זה לכמה שהיו מתעוררים מחלומות ביעותים, וזה פשוט מדהים!
(זה כתוב איפה שהוא בגמרא)

• הוסף לסימניות
הוא נהיה ככה בתקופה האחרונה או שהיה כזה תמיד?
יש ילדים כאלה, ויש דברים שיכולים לעזור להם למצוא בתוכם כוח ועוצמה כדי להרגיש טוב יותר. לנו היה ניסיון טוב מאוד עם רכיבה טיפולית, אבל גם תרפיה יכולה לעזור מאוד. תרפיה באומנות / מוזיקה.
בשביל לקבל השתתפות מהקופ''ח צריך לבקש הפניה מרופא ילדים.

• הוסף לסימניות
יש לי בן מתוק בן שבע אך הוא לאחרונה ממש עם מלא פחדים (תמיד היה פחדן אבל לא כך) לא מסכים להיות בחדר לבד יותר מדקה בלילה בא עם חלום ביעותים למיטה שלי, ששואלת אותו על החיידר והרבה ומנסה להבין האם יש משהו חריג נראה שאין.

האם מישהו נתקל בתופעה כזו? וטיפל טיפול שעבר בהצלחה?
תבדקי את הראיה שלו
הרבה פעמים זה קורה לילדים שלא רואים
יש להם פחד !!!

• הוסף לסימניות
לגבי החלומות שאלתי לפני תקופה בחכמת נשים, הבת שלי מתעוררת מחלום מפחיד, יעצו לי ליטול לה 12 פעמים ידיים לפני השינה ולהגיד פרק תהילים, אצלינו עבד מעולההה

• הוסף לסימניות
יש היום טיפולים כל כך נורמליים, תרפיה באומנות, במוזיקה בבעלי חיים,
דברים מקסימים שכעושים אותם אצל מטפלת טובה היא יכולה ליצור השלכה לפחדים, ביטוי מרחב מוגן, שיקוף, עיבוד.
כל כך טבעי לילד במקומות האלה, כל כך בריא שהוא פוגש את עצמו במקומות האנושיים האלה,
ממליצה בחום רב!

יש מישהי מקסימה בפסגת זאב, עובדת בעיקר באומנות, אבל עם כל הלב והנשמה ויש לה עין מאוד חדה ומדוייקת,
קוראים לה אודיה, אם תרצי אשיג לך יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
גם לי יש אחת כזאת.
אמנם יותר קטנה ממנו אבל מפחדת מכל דבר.
היא לא מוכנה להיות בחדר לבד, כולל שירותים.
היא חולמת כמעט כל לילה ששכחתי אותה באוטובוס ובאה למיטה שלי בוכה.
כשעולים או יורדים מאוטובוס, היא צורחת שאני ארים אותה על הידיים.
כשנכנסים או יוצאים ממעלית, היא מפחדת ליפול לתוך הרווח שבין הרצפה למעלית אז אני צריכה להרים אותה על הידיים.
כשהיא רואה חתולה, ולא משנה מאיזה מרחק, היא צורחת כאילו מרביצים לה מכות.
כשהיא הולכת לישון בלילה, אני צריכה לנער את השמיכה כדי לבדוק שלא מתחבא שום חתול במיטה. (וכשפעם אחת אמרתי לה שאין כלום במיטה, רק ילדה אחת חמודה, היא צרחה וצרחה עד שהיא קלטה שאני מתכוונת אליה...ואז היא התגלגלה מצחוק...)
וכו'
אין לי עצה אבל מזדהה עם הקושי.

• הוסף לסימניות
נראה לי אני מארגנת לכם קבוצת תמיכה....

לא אבל רגע ברצינות,
זה התמודדות ממש לא פשוטה, אמן שתמצאו כלל אחת מה שנכון לילד שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה