ואוווובשום צורה שהיא
חוץ מבננה ותפו"א בלבד וגם זה הוא עושה חסד
מה עושים???
ככה הייתי עד החתונהואוווו
בדיוק כמו הבן שלי
רק תפו"א ובננה. לא מעבר.
ממש לאחרונה גיליתי שמרקים טחונים חלק חלק הוא כן אוהב,
אז אני מכינה לו מרק ירקות ושם מכניסה הרבה ירקות כמו דלעת קישוא גזר וכו' וכן מרק אפונה.
ועוד משהו אחד שהצליח לעבור אצל הפה המפונק שלו זה קציצות עוף מטוגנות בפרורי לחם, שלעיסה אני מוסיפה פירה בטטה...
פה מתחיל ונגמר נושא הירקות אצלו
והאמת, אני די בלחץ ממנו, הוא ממש קטנציק, רזה מאד מאד וגם נמוך....![]()
מה עוד אפשר לדחוף במרקים חוץ מבטטה/גזר/דלעת/קישוא? אבל שיוכל להטחן היטב למרקם חלק....יש את החלק התזונתי, שאכן חשוב שיאכל פירות וירקות. אפשר לחשוב איפה לדחוף לו - במרקים טחונים
אני עצמי לא אוכלת ירקות, גם לא טחונים במרק, אז אין לי מושג...מה עוד אפשר לדחוף במרקים חוץ מבטטה/גזר/דלעת/קישוא? אבל שיוכל להטחן היטב למרקם חלק....
היו ימים שזה עבד לנו, בגיל 9 עזבו את זהחוצמזה אצלנו כל הירקות עובדים עם קטשופ. מלפפון עם קטשופ, גמבה עם קטשופ, אם זה מה שעוזר להם לאכול- שיערב להם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //