דרוש מידע ילד בן שלש וחצי מאד שמרן ופחדן - ייבוש מטיטולים

• הוסף לסימניות
וממש לא מתקדם כלום עם נושא הייבוש,
מה עושים בכזה מצב?
זה אחיין שלי ובן בכור, אני מאד אשמח לנסות לעזור לאחותי
תודה לכל המגיבות

• הוסף לסימניות
ממליצה להתחיל באמבטיה, לבנים זה הכי קל

• הוסף לסימניות
אין שום ידע או נסיון:(
אבל חושבת אולי אפשר להשאיר עם הטיטול ובמקביל לקחת לשירותים
(אולי אפשר בזמנים קבועים כמו לפני או אחרי השינה)
אולי זה יעזור לו לראות שזה ללא כזה מלחיץ...
ורק כשהוא יתרגל להוריד את הטיטול
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
וממש לא מתקדם כלום עם נושא הייבוש,
מה עושים בכזה מצב?
ביום, שמתי את הטיטול מעל הלבנים וזה עזר מאוד !!
גם לא הייתי צריכה לעבוד הרבה, וגם כשהוא הרטיב אז הוא הרגיש. וככה הפסיק
בלילה, לא מצליחה בנתיים, כי אני לא רוצה להחזיר לו את הטיטול ,למרות שיש כאלו שמציעות שכן
בכל מקרה הרבה הצלחות , כולנו באותה סירה

• הוסף לסימניות
כדאי לקנות את הספרון של מנוחה פוקס מסדרת הדינדונים-"מי צריך טיטול בכלל", ספרון מקסים ומותאם מאד לגיל, אני חושבת שזה עשוי לעזור מבחינה רגשית-לתת לו רצון וכח לשינוי.

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

לי יש ניסיון עם שיר
שפשוט שרו את זה כל המשפחה כל הזמן
משהו חמוד
וזה פשוט נכנס לראש
וכבר לא מתאים לו להשאר עם טיטול...

• הוסף לסימניות
להתמקד בענין הפחדים כי לכאורה זה נצפה בתחומים נוספים ובעז''ה הענין יסתדר 'על הדרך'...

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תוציאו ל-כ-ם מהראש שהוא פחדן ושמרן
כי השדר הזה עובר אליו ומצדיק את עצמו...
בחורף יותר קשה לגמול במיוחד בנים ייתכן ששווה לחכות חודשיים לאביב
הבשלות אצלם מתמשכת.
במקביל שירים סיפורים תגמולים נקודות מה טוב... תצליחו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה