התייעצות ילד בן שנה וחצי שחולה הרבה

• הוסף לסימניות
ילד בן שנה וחצי,
חוטף כל שבועיים משהו אחר,
דלקת אוזניים, גרון, הצטננות קשה, וירוסים..

מה אפשר לעשות בשביל למנוע,
ולחזק מערכת חיסונית,
במיוחד לקראת החורף..

• הוסף לסימניות
נאום GPT:
  • תזונה מגוונת ובריאה (פירות, ירקות, חלבון, שומנים טובים).
  • שינה מספקת (11–13 שעות ביממה).
  • ויטמין D, ברזל ופרוביוטיקה לפי המלצת רופא.
  • אוויר צח ותנועה יומיומית.
  • היגיינה בסיסית, בלי סטריליות יתר. (שטיפת ידיים לפני האוכל ובחזרה מהגן).
  • לבדוק עם רופא אם יש מחלות חוזרות (כמו דלקות אוזניים).

אני מסכימה עם @ברודסטרית - לגבי הקפדה על שינה עם שיער יבש.
וקל וחומר לא לשלוח ילדים עם שיער רטוב / לחכות להסעה אחרי מקלחת (כמה שזה נשמע מובן מאליו יש אנשים שעושים את זה בכל זאת, זה כמו לגרום לילד לחלות בכוונה).

אם לוקחים תוספת ויטמין D בשביל מערכת החיסון- כדאי לקחת עם אוכל (ועדיף עם שומן, כמו אבוקדו, שמן זית, טחינה או יוגורט) כי ככה הוא נספג טוב.

• הוסף לסימניות
ויש תכשיר שאני לא יודעת מה הכשרות שלו
קוראים לזה שורש חותם זהב ואיכנצאה זה ממש חזק ועוזר מאוד במצבים כאלה זה כמו אנטיביוטיקה אבל מהטבע
1760553515877.png

• הוסף לסימניות
לתת כל יום ויטמין c
יש לקנות בצורת דובונים מג'לי
בדובונים כמעט ואין ויטמין...
מומלץ לתת לילד 500 מ"ג ביום כשבריא ואם חולה אפילו 2500 מ"ג אפשר להשיג לילדים סוכריות לעיסה איכותיות וכשרות באייהרב של חברת NOW בזול כל אחד 500 מ"ג (בדובון יש אולי 100)

• הוסף לסימניות
ילד בן שנה וחצי,
חוטף כל שבועיים משהו אחר,
דלקת אוזניים, גרון, הצטננות קשה, וירוסים..

מה אפשר לעשות בשביל למנוע,
ולחזק מערכת חיסונית,
במיוחד לקראת החורף..
תבדקו אצל רופא אא"ג שאין אדנואיד מוגדל (מצלמה או רנטגן).
לפעמים זה עושה את כל הסיפורים האלה.

• הוסף לסימניות
אצלי שתי ילדים היו ככה (חירפון אמיתי יש לציין) והרופא שלנו (מאוחדת) אמר לי שאין מה לעשות, יש ילדים שככה זה איתם וסביבות גיל 3+ זה עובר,
וככה באמת היה.
כמובן חשוב להקפיד על תזונה טובה ולבוש טוב, אבל לא מצאתי פתרון..

• הוסף לסימניות
חירפון אמיתי יש לציין
באמת חירפון:(

תודה לכולם,
אנסה לברר עם רופא בדיקות דם.

בנוסף קופצת ושואלת בנוסף,
על נזלת שקופה בחורף,
מה עושים עם זה?
זה מתסכל כל היום לרדוף אחריהם,
אני מנסה מי מלח ותכשירים ליבוש אף,
אבל כלום לא עוזר באמת..

• הוסף לסימניות
באמת חירפון:(

תודה לכולם,
אנסה לברר עם רופא בדיקות דם.

בנוסף קופצת ושואלת בנוסף,
על נזלת שקופה בחורף,
מה עושים עם זה?
זה מתסכל כל היום לרדוף אחריהם,
אני מנסה מי מלח ותכשירים ליבוש אף,
אבל כלום לא עוזר באמת..
מלמדים אותם לקנח...

ברצינות, עם ילד בן שנה ושמונה, ששנה שעברה היה מלחמת עולם והשנה הוא פשוט מנגב לבד...
אמנם לא בצורה מושלמת... אבל יותר טוב מכלום

חוץ מזה, פרוביוטיקה (יש יוגורטים) וויטמין C (תפוז, קיוי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה