דרוש מידע ילד בן 3 שאומר סין במקום שין

• הוסף לסימניות
האם זה דורש התייחסות בגיל הזה?
לפנות כבר להתפתחות הילד וקלינאית תקשורת?
או שזה יכול לעבור מעצמו?
יש לציין שבכל שאר האותיות וההגיות, ובשפה בכלל הוא מדבר ברמה גבוהה מאד.
זה רק זה

תודה רבה

• הוסף לסימניות
ברור שזה תקין, סה"כ ילד בן 3 תני לו לגדול

• הוסף לסימניות
אני נותנת לו לגדול בנחת רק שואלת ממתי אני כבר צריכה לטפל
ולא להתעלם

• הוסף לסימניות
אני נותנת לו לגדול בנחת רק שואלת ממתי אני כבר צריכה לטפל
ולא להתעלם
בד"כ מקובל להתחיל לבדוק החל מגיל 6, לאחר מכן אסור לחכות עם זה יותר מידי, כי בד"כ מגיל 9 הרבה יותר קשה לטפל, בנתיים- תהנו מהחמידות שבעניין...

• הוסף לסימניות
זה תקין עד גיל 5 פלוס. עדיין יכול להסתדר מעצמו.
אם בגיל 5, 5 וחצי זה עדיין ככה - כדאי לפנות לקלינאית תקשורת. עדיף לא לחכות לגיל 6 כי גם ככה התורים דורשים המתנה ארוכה.

• הוסף לסימניות
האם זה דורש התייחסות בגיל הזה?
לפנות כבר להתפתחות הילד וקלינאית תקשורת?
או שזה יכול לעבור מעצמו?
יש לציין שבכל שאר האותיות וההגיות, ובשפה בכלל הוא מדבר ברמה גבוהה מאד.
זה רק זה

תודה רבה
הקלינאית שהבת שלי נמצאת אצלה אמרה לי שב-ש' ו-צ' לא מטפלים עד גיל 5 או 6.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן
החכמתן אותי
רצה להרגיע את הסבתות....😉

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה