ילד בן 3 שלא מוכן בשום אופן לקחת כדור(כתוש ומעורב בשתייה)

• הוסף לסימניות
הבן שלי חייב לקחת כל יום כדור בשביל בעיה רפואית מסוימת ופשוט לא מוכן לקחת את הכדור,
ניסיתי לכתוש ולשים לו את זה מעורב בקולה/מיץ ענבים/פטל שוקו ומה לא והוא פשוט קולט את הטעם ולא מוכן לקחת בשום אופן,
יוגורט או מעדן הוא לא אוהב ובאוכל אני לא יכולה לדעת כמה הוא יאכל כי הוא לא ממש אכלן ולכן סביר להניח שלא יאכל את המנה של התרופה אם אני אערבב את זה.

ניסינו פרסים וממתקים וגם זה לא עזר.

למישהו יש עצה??

• הוסף לסימניות
אני הבאתי לבן שלי בכפית עם סילאן תמרים מבקבוק לחיץ וזה קצת יותר סמיך מנוזל

בהצלחה !

• הוסף לסימניות
וואו רעיונות ממש טובים
הוא מאד אוהב ריבת חלב אנסה לראות אם הוא יקלוט את זה, מפונק שכמוהו:)

• הוסף לסימניות
בתבנית של פרלין, את יכולה להמיס שוקולד כשהוא מעט מתקרר לערבב ולצקת את אבקת הכדור
לתבנית להקפיא,
ולשלוף לו כל יום אחד

• הוסף לסימניות
שימי לב שאוכל שלא לועסים אפשר גם לשים כדור שלם וזה פשוט מחליק לגרון בלי לשים לב
ואז גם אין טעם רע...
המון בריאות!!!

• הוסף לסימניות
הבת שלי סרבנית ברמות
העברתי התפקיד לבעלי, וזה עבר חלק, מרמולדה בסוף...

• הוסף לסימניות
את יכולה לרסק לו את הכדור, לשים עם מיץ בתבנית של שלגון עם מקל ולהקפיא
לתת לו את זה כמו ארטיק למציצה...(צריך לשים לב להכניס בתוך תבנית שלגונים קטנטנים כדי שהוא יאכל הכל..)

• הוסף לסימניות
ואולי לנסות ללמד אותו לבלוע?
יש ניסים כאלה

• הוסף לסימניות
הבת שלי מגיל 3 בולעת כל יום כדור--זה אפשרי
גם אנחנו בהתחלה ניסינו לכתוש וכדו...
היא הציע מעצמה לבלוע -ניסתה מס פעמים -ומאז בולעת בלי בעיה

• הוסף לסימניות
יש ילדים שמאד קשה להם לקחת כדור. לא כדאי להתעקש איתם זה יכול לגרום לצרות מאוחר יותר.
ניתן להכניס שברי כדור בתוך במבה ממולאת (יש היום כמה טעמים של מילויים - מה שהכי טעים לילד). הוא לא ישים לב שיש שם כדור.
בהצלחה והרבה בריאות!

• הוסף לסימניות
הבן שלי חייב לקחת כל יום כדור בשביל בעיה רפואית מסוימת ופשוט לא מוכן לקחת את הכדור,
ניסיתי לכתוש ולשים לו את זה מעורב בקולה/מיץ ענבים/פטל שוקו ומה לא והוא פשוט קולט את הטעם ולא מוכן לקחת בשום אופן,
יוגורט או מעדן הוא לא אוהב ובאוכל אני לא יכולה לדעת כמה הוא יאכל כי הוא לא ממש אכלן ולכן סביר להניח שלא יאכל את המנה של התרופה אם אני אערבב את זה.

ניסינו פרסים וממתקים וגם זה לא עזר.

למישהו יש עצה??
גרב הוא גם לא אוהב?

אפשר לשים את זה שלם מוחבא בתוך הכפית.
בגלל המרקם זה לא מורגש.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לברר אם זאת תרופה שאפשרית ל"הכנה רוקחית" זה אומר שהרוקח/ת כותש, מערבב בנוזל ונותן לכם מינון מדויק ואיך לאחסן.
לא כל תרופה אפשרית, אבל יש הרבה שכן.

• הוסף לסימניות
בתבנית של פרלין, את יכולה להמיס שוקולד כשהוא מעט מתקרר לערבב ולצקת את אבקת הכדור
לתבנית להקפיא,
ולשלוף לו כל יום אחד
נשמע פשוט מגניב חייבת לנסות את זה!
אולי בהתחלה בכפית גלידה?

אתמול ניסיתי את הרעיון עם הגליה וזה פשוט רעיון מעולה בהתחלה הסתכל עליי מה פתאום אני רוצה להביא לו גלידה באמצע החורף והוא לא הסכים, הבין שיש לי מטרה בזה עד שחילקתי לכל הילדים הוא גם הסכים.
יש לי סרטון שהוציאו בבית חולים הדסה לילדים שמסביר איך לבלוע כדורים
אם תרצי אני יכוללה לשלוח לך
תודה רבה

אבל הוא מפונק לא קטן ולכן לא חושבת שיסכים לרעיון לנסות לבלוע את הכדור...
אפשר לנסות לברר אם זאת תרופה שאפשרית ל"הכנה רוקחית" זה אומר שהרוקח/ת כותש, מערבב בנוזל ונותן לכם מינון מדויק ואיך לאחסן.
לא כל תרופה אפשרית, אבל יש הרבה שכן.
ניסינו והזמנו מיוחד ממרכז הארץ אבל את זה הוא בכלל לא סבל כדור זה בלי טעם אז אפשר יותר לעבוד עליו...

תודה לכולם על הרעיונות המעולים הצלתם אותי כבר חשבנו על זריקות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה