ילד בן 6.5

• הוסף לסימניות
אחיין שלי, בן 6.5 ישב היום חצי שעה עם עט וערימת דפים. קודם גיליתי את הערימה המסודרת ודיפדפתי בה. הוא צייר סיפור (אין לי מושג איזה כי הילד ישן שנת ישרים עכשיו) ב11 תמונות ואני קצת בהלם מהם. אני מעלה כמה מהתמונות שהקטנתי.
חבל לי שחלק מהפרטים הקטנים התפספסו בסריקה וההקטנה...
יש כאן מישהו שיודע להגיד אם זה תואם את הגיל או שכדאי להשקיע איתו בתחום הזה? והאם אפשר ללמד ציור ילד בגיל כזה?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 517.9 · צפיות: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 324.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
זה לא נראה לי תואם את הגיל אף פעם לא ראיתי ילד בן 6.5 שמצייר ככה, אני הייתי שולחת לחוג ציור

• הוסף לסימניות
לא רגיל!
מעל ומעבר לרגיל!
בגילאים הללו לא מומלץ לשלוח ללמוד, ולתת לכישרון להתפתח בלי הפרעה.

• הוסף לסימניות
מוכשר בטרוף!!!!

• הוסף לסימניות
שימו לב לעלילה , מוכשר.

• הוסף לסימניות
חוג ציור יכול להרוס ולקבע בכזה גיל.
כישרון גדול!

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא נורמלי לגיל!
אני מכירה ילד בגיל הזה שנחשב יודע לצייר והציורים האלו בלי השוואה בכלל: הוא צייר דמויות, מבנים ,עלילה והתרחשויות.

עוד נשמע (נראה;)) ממנו!

• הוסף לסימניות
כנראה יש לו למי לדמות...

• הוסף לסימניות
את בטוחה שהוא בן שש וחצי?
זה פשוט מדהים - פרספקטיבה ודמויות זה ממש לא תואם את הגיל.

חני

• הוסף לסימניות
זה כשרון גדול, גדול מאוד. שימו לב לקלילות ולבניית הסצנות.
לעודד מאוד עם קומפלימנטים רבים, ולשים לב בעדינות בתוך הציור לאן הנטייה שלו, ושם לתת חיזוק. לא לכפות מערכת שלמה.

• הוסף לסימניות
ואיכות הקו!...

לא יאמן שמדובר בילדון בן שש. וחצי.

• הוסף לסימניות
אין לי מה להוסיף על קודמי רק להביע את ההשתאות שלי! זה לא נורמאלי בעליל!!!
עוד נראה ממנו גדולות...בע"ה!

• הוסף לסימניות
תואם גיל 10\9
לא לשלוח לחוג עד גיל 10 לפחות.
ואז לשלוח רק למישהי שלמדה באופן מקצועי מקצועי ויש לה כשרון בהעברת החומר. שתדע לקדם אותו באופן ספציפי.
המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה היתה נראית כך?

קבצים מצורפים

• 1_edited.jpg
    2 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
והשניה

קבצים מצורפים

• 2_edited.jpg
    KB 90.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה למגיבים... עכשיו אני אדע יותר טוב איך להתייחס לזה, בעז''ה.

נכתב ע"י men770;2153368:
התמונה הראשונה היתה נראית כך?
לא הבנתי את השאלה. זה תמונות שהוא צייר על דפים נפרדים ואני הקטנתי וצירפתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה