בריאות ילד בן 7 עם שבר במרפק - איך מתמודדים עם הכאבים בלילה?

• הוסף לסימניות
עבר ניתוח לפני שבועיים+ וכל לילה הוא מתעורר כל חצי שעה וצורח מכאבים הבאנו לו משככי כאבים (נורופון וטיפות אופטלגין) ושום דבר לא עוזר לו
מה עושים??
היום בבוקר הלכנו בדחיפות לאורתופד מומחה מהקופ"ח כולל צילום והוא טוען שהכל בסדר
איך מתמודדים עם זה? הילד סובל מכאבים .
מישהו מכיר את התופעה הזו?

• הוסף לסימניות
1. ללכת למעקב אולי יש סיבוך- דלקת תפר נישך מידיי
2. אם יש תפרים - ספריי אלו פירסט
אם כבר אין תלוי מה מצב הצלקת
אוכל להמשיך בפרטי אם תרצו

• הוסף לסימניות
לבן שלי (5)נשבר לפני חצי שנה קצת אחרי הכתף- ולא היה אפשר לגבס.
במשך שלושה שבועות הוא קם בלילות
גם אנחנו הלכנו כל הזמן לביקורות בגלל שפחדנו שזה מסתבך,
אבל הבנו שאין מה לעשות חוץ מאופטלגין סביב השעון.
מה שקצת הקל היה לישון בישיבה.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
היי
הבן שלי עבר ניתוח במרפק, ולא כאב לא כ"כ הרבה זמן אולי 3 ימים.
הוא מגובס?
ועוד בן חמוד שלי שבר את עצם הבריח(באזור הכתף) בכה כשבוע
בלילות קבל נורופן וב"ה עבר.
שבועיים נראה הרבה מדי לכאבים.

• הוסף לסימניות
הי חזרתי לכאן- אתמול הבן שלי קיבל חום וטסנו לבית חולים איפה שעשינו את הניתוח ואחרי בדיקות מפיקות גילו שיש לו דלקת באזור של הניתוח שגרם לוירוס ואשפזו אותו מייד
לב של אמא מרגיש.. למרות שיכולתי לחשוב שהחום בגלל משהו אחר ולפתח וירוס אחרי ניתוח בשבר קל לילד הוא אפסי.. כשהגענו למיון הם רצו לשלול ובכל זאת התעקשתי והסברתי להם שהוא סובל מאד
בכל אופן תודה שהייתם איתי :)
בשורות טובות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה