ילד דבשי:)

• הוסף לסימניות
4.JPGimage_365152.jpg
פיספוס שהצבעים קצת משתנים כשמעלים לאתר

5.JPG

​ [IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/core\/image\/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP\/\/\/wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw=="}[/IMG2]​ [IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/core\/image\/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP\/\/\/wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw=="}[/IMG2]​

קבצים מצורפים

• 5.JPG
    5.JPG
    KB 508.7 · צפיות: 34
  • 4.JPG
    4.JPG
    KB 482.8 · צפיות: 26
  • image_365156.jpg
    image_365156.jpg
    KB 303.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הראשונה מתוקה מדבש :)

הייתי מעבדת טיפה אחרת..
או שזה בגלל הצבעים שהשתנו בהעלאה.

• הוסף לסימניות
מותק של תמונות אחת אחת

• הוסף לסימניות
באמת דבש
ותפיסות מתוקות
אני עם ענבר לגבי הראשונה

• הוסף לסימניות
השניה מתוקה ממש!
תאורה יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י inbarsr;n5019833:
הראשונה מתוקה מדבש :)

הייתי מעבדת טיפה אחרת..
או שזה בגלל הצבעים שהשתנו בהעלאה.

תודה כייף לשמוע
נכון הצבעים השתנו כשהעלתי לאתר:(!

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות
יש לו פרצוף באמת דבש.

מה זאת אומרת שהצבעים משתנים?
איך את מעלה? ובאיזה גודל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;n5020223:
תמונות מתוקות
יש לו פרצוף באמת דבש.

מה זאת אומרת שהצבעים משתנים?
איך את מעלה? ובאיזה גודל?

תודה רותי!

אני מעלה בצרף קבצים אני ישלח לך צילום מסך במייל

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות ביותר

• הוסף לסימניות
הפוזה בשניה..מדליקה

• הוסף לסימניות
פוזות מתוקות ממש, תמונות מקסימות וזורמות

לא רק הצבעים לא טובים, אלא גם החידוד כאן קצת מוגזם, יתכן וזה מהקטנה לא נכונה- איך את מקטינה תמונות?

• הוסף לסימניות
תפיסות מתוקות.

ולוקישן ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה