ילד הציפורים.

• הוסף לסימניות
הוא כ''כ אוהב אותם....:)

קבצים מצורפים

• אלבום יצחק 4.png
    KB 746.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה, אבל לא רואים את מי צילמת שם.... לי זה מפריע בהחלט.

• הוסף לסימניות
מה התכוונת לכתוב בצד???

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצבעים

• הוסף לסימניות
יש פה רעיון מאד יפה!
רקע מהמם ואביזרים חמודים תואמים.
רק קצת פספוס שהילד לא העיקר ולא רואים אותו.
הצלחות בהמשך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1603752:
נראה לי יצחוק...

גם לי נראה שהתכוונה לכתוב
אבל יצחק כותבים עם I

• הוסף לסימניות
תמונה חמודה מאד
עדיין לא הצלחתי להבין את הרעיון לכתוב את השם באנגלית :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1603856:
גם לי נראה שהתכוונה לכתוב
אבל יצחק כותבים עם I

נכון רציתי לכתוב יצחק אבל לא ידעתי בדיוק איך,אז כתבתי לבינתיים...

• הוסף לסימניות
בתמונה הגדולה של הקולאז' הקומפוזיציה מיוחדת וגם טובה מכמה בחינות בתור חלק מהאלבום.
אבל באמת כדאי גם לשלב תמונה שממש רואים את הפנים.

• הוסף לסימניות
יש פה בסיס מעולה! לתמונה יפה.
לדעתי כדאי לך להרחיק את הילד מהרקע. ליצור עומק שדה טיפה רדוד
לטעמי לא כ"כ יפה לצלם פה מלמעלה.
אבל הכיוון מהמם. אני מאוד אוהבת את השילוב
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות
ועיצוב ג"כ
אולי תחליפי את התמונות בין הגדולה - הזווית הגבוהה לזו שהוא יושב ורואים אותו מקדימה כלומר האמצעית מימין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה