ילד חלאקה ואחותו

• הוסף לסימניות
הם היו מקסימים.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 118.2 · צפיות: 17
  • 2.jpg
    KB 189.9 · צפיות: 18
  • 3.jpg
    KB 407.2 · צפיות: 18
  • 4.jpg
    KB 207.3 · צפיות: 34
  • 5.jpg
    KB 363.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מקסים., ילדים מתוקים ותמונות מחמיאות. לא את כולן יצא לנו לראות...

בשלושת האחרונות יש צפיפות בגלל האביזרים, לטעמי, אבל זה כנראה מה שהלקוח מחפש. :)

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות, תפיסות מעולות

• הוסף לסימניות
אומנות!טוב טעם!נקי ומקצועי!

• הוסף לסימניות
מדהים, תמונות יפות ומביעות
רק הייתי צובעת את הכסא ואת המתכת שוב
זה לא נראה עתיק כשזה מקולף, אפילו הייתי משקיעה פוטושופ לצבוע בתמונות כי לענ"ד זה פוגם ביופי התמונה

• הוסף לסימניות
מדהים.
איך אתם מצליחות להחליף לילדים קולקציות כמה פעמים והילדים נשארים מחויכים?:confused:
עם שלי זה לא היה הולך...

• הוסף לסימניות
מקסים!
ממש מעולה.
התאורה, התפיסה אחלה תמונות!
בשחורה הייתי מזיזה קצת שמאלה. או קורפת טיפה

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את התמונות על הרקע הלבן.
תאורה מצוינת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה