נכתב ע"י פיקצר פרפקט;988557:יואו... בא לי להשתמש בו לפרסומות שלנו... או לדוגמאות באתר וכדו'
יש מצב שהאמא תסכים תמורת כמה פיקצ'רים גדולים?
ואל תתנפלו עלי.. היו לנו הרבה שהסכימו ואפילו שמחו מאוד.
דבר ראשון אני שמה קרדיט על הפרסומת.נכתב ע"י sara100;988611:סליחה על השאלה:
לרחלי לא מגיע משהו????
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;988645:דבר ראשון אני שמה קרדיט על הפרסומת.
ואם זה יצא לפועל היא גם תקבל משהו. אל תדאגי.
הקושי תמיד זה למצוא את ההורים שרוצים. התגמול לצלם זה כבר בעיה יותר קטנה.
נכתב ע"י אביגדור;988660:למה לא לקנות תמונות משאטרסטוק?
"פיקצר פרפקט" עומדים מאחורי המילים שלהם.נכתב ע"י פיקצר פרפקט;988645:דבר ראשון אני שמה קרדיט על הפרסומת.
ואם זה יצא לפועל היא גם תקבל משהו. אל תדאגי.
הקושי תמיד זה למצוא את ההורים שרוצים. התגמול לצלם זה כבר בעיה יותר קטנה.
נכתב ע"י שלמה;988700:"פיקצר פרפקט" עומדים מאחורי המילים שלהם.
יש להם מילה של כבוד.
עלו והצליחו.
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;988674:אין כמו תמונות אותנטיות של ילד חלקה יהודי.
צודקת מאוד!נכתב ע"י רותי10;988930:התמונות מדהימות וגם הילד, אבל שאלה לי אלייך: איפה את רואה בו ילד חלקה יהודי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים