תנו לי ביקורת ילד מהסרטים

• הוסף לסימניות
ומשפחה מדהימה שחוזרת פעם שניה:D
והפעם בסגנון קצת שונה...
1 פ.jpg
פ 2.jpg
פ 3.jpg
פ 5.jpg
פ 4.jpg
פ 6.jpg

• הוסף לסימניות
:eek:
מה זה??
ילד מהסרטים ממש!
העיבודים שלך מושלמים!!
תפיסות משגעות...!!
נדירה אחת!!!:p

עריכה: בקטנה הכי, תגזרי את התויות לדובי...

• הוסף לסימניות
תמונות מטריפות!!!
אמיתיות!!!
והעיבודים בכלל,,,,

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות...

• הוסף לסימניות
וואו!!! איך אני אוהבת תמונות עם עריכה כזו טבעית ולא מצועצעת! תותחית. לא רק הילד מהסרטים גם הצלמת..

• הוסף לסימניות
:eek:
מה זה??
ילד מהסרטים ממש!
העיבודים שלך מושלמים!!
תפיסות משגעות...!!
נדירה אחת!!!:p

עריכה: בקטנה הכי, תגזרי את התויות לדובי...
תודה
צודקת לגבי התוית
תמונות מטריפות!!!
אמיתיות!!!
והעיבודים בכלל,,,,
תמונות מאלפות ועיבודים עוצרי נשימה!!
תודה
כיף לקרוא כאלה תגובות
וואו!!! איך אני אוהבת תמונות עם עריכה כזו טבעית ולא מצועצעת! תותחית. לא רק הילד מהסרטים גם הצלמת..
איזה מחמאות:eek:
תודה

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל המחמיאות
אגב זה בירושלים ? ואפשר לדעת היכן?

• הוסף לסימניות
ילד יפיוף! פוזות מתוקות!
אצלי זה נראה קצת באובר.. בעיקר בפנים

• הוסף לסימניות
איזה סט! איזה ילד!
הרביעית וחמישית אגדה!

• הוסף לסימניות
מהמםםםםםם

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות,
רק תורידי טיפה מהעיבוד בפנים.
ילד יפיוף! פוזות מתוקות!
אצלי זה נראה קצת באובר.. בעיקר בפנים
זה די בכוונה אבל אולי היה צריך טיפה להוריד
איזה סט! איזה ילד!
הרביעית וחמישית אגדה!
תודה
ממממש אני גם אוהבת אותם מאאאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה