ילד מהעיירה - אשמח לתגובות :)

• הוסף לסימניות
ילד מהעיירה.JPG

• הוסף לסימניות
מאד טוב!
הפה לדעתי קצת עקום, ומשהו בעיניים לא מסתדר לי.
אהבתי את ה"פאייעס", יצא לך מעולה לדעתי!

• הוסף לסימניות
מאד טוב!
הפה לדעתי קצת עקום, ומשהו בעיניים לא מסתדר לי.
אהבתי את ה"פאייעס", יצא לך מעולה לדעתי!
נכון - אני רואה משהו עקום בפה - ובעיניים- אולי אלו הריסים???

• הוסף לסימניות
זה עושה לי השראה מהציור של שימעלה
בספר איפה שימעלה של לאה פריד כמדומני.

אהבתי מאוד כמובן

• הוסף לסימניות
יש כאן בעיות בפרופורציה ובאנטומיה של הפנים. גם תווי הפנים בחלקם מבוגרים מדי. כדאי ללמוד את הנושאים הללו היטב. יש לכם כישרון זה ברור. כדאי לרכוש גם את הידע, זו הדרך האמיתית להתקדם בתחום. בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יש כאן בעיות בפרופורציה ובאנטומיה של הפנים. גם תווי הפנים בחלקם מבוגרים מדי. כדאי ללמוד את הנושאים הללו היטב. יש לכם כישרון זה ברור. כדאי לרכוש גם את הידע, זו הדרך האמיתית להתקדם בתחום. בהצלחה רבה!
תודה רבה. אתם יכולים אולי לומר לי איפה בדיוק הבעיה כדי שאוכל לנסות לתקן?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה