ילד סרבן, תולעת ותורמוסים

• הוסף לסימניות
יצאתי היות לצלם ילד חלאקה בשדה תורמוסים.
הילד בא קפוא וחשדן ולא רצה להצטלם....
שאלתי אותו אם הוא רוצה לצלם את הפרחים ותוך כדי שאני שואלת אותו אני קולטת תולעת חמודה מחייכת לי מתוך התורמוסים
בהתלהבות רבה התקרבנו לתולעת צילמנו אותה (הוא החזיק את המצלמה:)) ואחרי שראה את התולעת המצולמת בתקריב מדוקדק על העניים שלה, והשערות הקטנות הכריז - עכשיו אהרון!!
הוא רץ בזרועות פתוחות לתוך השדה והצטלם יפה "כמו התולעת" :D
אם יהיה לי אישור פרסום אני יעלה את הילד המתוק הזה
בנתיים: התולעת

• הוסף לסימניות
רבקי מקסים, איזה צבעים יפים........
חזרה העדשה?

• הוסף לסימניות
איזה חומד!
התולעת הזו נראית לי פרפר בפוטנציה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד :)
בשניה נראה שהפוקוס עבר לגבעול

• הוסף לסימניות
יותר נהניתי מהסיפור...

• הוסף לסימניות
נהנתי משניהם...
:)

שאלות: איך אפשר לצלם תולעת בתזוזה והתמונה לא תצא מטושטשת? היא קצת מטושטשת
הערות: בתמונה הראשונה היה כדאי לעשות עומק שדה יותר רדוד (מקווה שכתכתי נכון... הכוונה: טשטוש חזק יותר) כדי שהפרח עם התולעת לא יבלע.

אבל זה מקסים!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;961202:
נהנתי משניהם...
:)

שאלות: איך אפשר לצלם תולעת בתזוזה והתמונה לא תצא מטושטשת? היא קצת מטושטשת
הערות: בתמונה הראשונה היה כדאי לעשות עומק שדה יותר רדוד (מקווה שכתכתי נכון... הכוונה: טשטוש חזק יותר) כדי שהפרח עם התולעת לא יבלע.

אבל זה מקסים!!!!

התולעת לא מטושטשת בגלל תזוזה (זה שיעשע אותי שחשבת ככה, כי היא זזה לאטטטטטט כ"כ שאין סיכוי שהיא תהיה מטושטשת בגלל התזוזה הזו. :D ילד שמנסה לעמוד בלי תזוזה - זז יותר מהתולעת הזו...) אלא כי הפוקוס ברח לגבעול.

התמונה הראשונה יפה בעיני.

• הוסף לסימניות
איזה יופי של תמונות!
התולעת קצת מגעילה....

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כולם על הבריחת פוקוס - האמת שהתמונה נעשתה כלאחר יד (ובעזרת 3 ידיים 2 שלו ואחת שלי) כך שהגיוני שהפוקוס ברח קצת....

• הוסף לסימניות
עם כזה שדה יפה - אני ממש מקווה שהאמא תסכים לך להעלות תתמונות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה