התייעצות ילד עם חום לפני טיפול שיניים בהרדמה

• הוסף לסימניות
קבעו לבן שלי טיפול שיניים בהרדמה בעוד יומיים.
בלילה היה לו חום.
מה אתם אומרים? להודיע להם, או שכדאי לחכות?
כמו"כ מישהו יודע איך זה הולך במאוחדת - אם נתנו לי תור על ביטול של מישהו, הם מבטלים את התור המקורי שלי? כלומר אם עכשיו לא נטפל בגלל החום - יוצא שהפסדנו את התור המאוחר יותר?
אודה לכל מידע!

• הוסף לסימניות
מציעה לך להתקשר אליהם ולשאול לדעתם.
יש מקרים שאסור לבצע הרדמה.
הם כבר יאמרו לך אם כדאי לדחות את הטיפול או שעדיף להמתין ולראות אם החום לא עולה שוב.

תרגישו טוב!

• הוסף לסימניות
מציעה לך להתקשר אליהם ולשאול לדעתם.
יש מקרים שאסור לבצע הרדמה.
הם כבר יאמרו לך אם כדאי לדחות את הטיפול או שעדיף להמתין ולראות אם החום לא עולה שוב.

תרגישו טוב!

לפי מה שהבנתי, מבחינתם גם אם אתמול היה חום הייתי צריכה להודיע כדי שהם יזמינו ילד אחר. הם כנראה לא רוצים ביטולים ברגע האחרון.
מבחינתי - זה לא שיקול. לכן אני לא מעוניינת להתיעץ איתם.

אשמח לעוד תגובות

• הוסף לסימניות
אם זה חום לא גבוה אז לא להגיד להם וזהו
תקחי אותו לרופא ילדים ותשאלי הרופאי ילדים הכי לא בלחץ
ככה אני עשיתי יום לפני שהבן שלי עבר ניתוח אדנואידים

• הוסף לסימניות
חכי שירד לו החום.
אבל אם יהיה לו חום בטווח מסוים אז כנראה לא ירדימו אותו- המרדים שואל איזה 3 פעמים לפני שכניסים את הילד אם היה לו חום.
אני כבר לא זוכרת מה הטווח, יש מישהו שעבר הרדמה כללית וזוכר?
אני חושבת או 24 או 48 שעות.
לבת שלי היה חום בשבת והניתוח היה ביום שלישי וזה היה בסדר.
לא הייתי מסתירה כזה דבר מהמרדים - חוסר אחריות נוראי!

• הוסף לסימניות
לא הייתי מסתירה כזה דבר מהמרדים - חוסר אחריות נוראי!

אני ממש לא הולכת להסתיר את זה מהמנתח, ויותר מזה, אם חלילה יעלה לו החום הלילה, ברור שאתקשר מחר לעדכן.
מה שאני שואלת כאן - נניח שהחום בלילה האחרון היה ח"פ, האם עדיין יכולה להיות בעיה ביום רביעי? ואם בלילה הקרוב יעלה שוב - יש סיכוי להרדמה?

סתם בשביל הידע הכללי - מה הסיכון בהרדמה תחת חום?

• תודה
Reactions: mum
  • הוסף לסימניות
אני ממש לא הולכת להסתיר את זה מהמנתח, ויותר מזה, אם חלילה יעלה לו החום הלילה, ברור שאתקשר מחר לעדכן.
מה שאני שואלת כאן - נניח שהחום בלילה האחרון היה ח"פ, האם עדיין יכולה להיות בעיה ביום רביעי? ואם בלילה הקרוב יעלה שוב - יש סיכוי להרדמה?

סתם בשביל הידע הכללי - מה הסיכון בהרדמה תחת חום?
נראה לי שזה לא מהווה בעיה אם לא יחזור החום.
לא יודעת מה הסיכון - לא לוקחים סיכון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה