עזרה ילד עם פטריות ברגליים

• הוסף לסימניות
יש לי ילד מקסים בן 9 שסובל מאוד בכפות הרגליים מפטריות ופצעים וכל מיני מרעין בישין.
המצב דורש טיפול שוטף ויומיומי.
רופא עור שהיינו אצלו אמר שהוא חייב ללבוש כל הזמן סנדלים ורצוי אפילו בחורף.
הבעיה שלי היא בשבת- הילד לא מוכן בשום פנים ואופן ללכת לבית הכנסת עם סנדלים ואז הוא נורא נורא סובל.
אחרי הצהרים הוא הולך לתהילים ולאבות ובנים וחם והוא מזיע ואז כואב לו ויש לו כל מוצאי שבת פצעים חדשים.
מה אפשר לעשות? יש כזה דבר נעלי שבת לבנים מאווררות? איפה אפשר לקנות כזה דבר בבני ברק?
אשמח לכל מידע אפשרי.

• הוסף לסימניות
לגבי הנעלים- זו אכן בעיה.
ההמלצה היא- מיד כשמגיעים הביתה לחלוץ נעלים.
להחליף גרביים פעמים ביום. רצוי לגרוב גרבי כותנה 100%.
המליצו לי לשטוף את הרגליים עם קלי ושטיפות של מים עם מלח, לשים סודה לשתיה בגרביים ובנעליים.
וכמובן, הטבעונים אומרים לטפל בשורש הבעיה- קרי תזונה מתאימה...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שימי לו טלק בתוך הנעל של שבת, שומר על האיזור יבש

• הוסף לסימניות
יש משחה פטריון מרגיע מאוד ועוזר
למריחה פעמיים ביום לפחות שבועיים

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם מאחד, שרופא עור אמר לו להחזיק 3 זוגות נעליים וללבוש כל יום אחר, כדי שהנעליים יתאווררו היטב במשך יומיים, וזה עזר לו מאוד.

• הוסף לסימניות
קניתי לאחרונה שמן טבעי של "אפקטבע" לבן שלי (10) שסובל מהזעת יתר וממילא גם מפטריות בצורה קשה.
ראינו שיפור כבר על השימוש הראשון!

ממליצה מאוד!

אפשר להשיג בטלפון: 0527679363

• הוסף לסימניות
יש גרביים אנטי בקטריליות, 10 ש"ח לזוג, שמעתי מחברה שזה עזר פלאים לבן שלה שסבל מאד
אפשר לקנות ב"אדיר" רח' ירושלים ב"ב

• הוסף לסימניות
יש גרביים אנטי בקטריליות, 10 ש"ח לזוג, שמעתי מחברה שזה עזר פלאים לבן שלה שסבל מאד
אפשר לקנות ב"אדיר" רח' ירושלים ב"ב
הבן שלי גם סבל מכוויות ברגליים ולאחר שתחיל להשתמש בגרביים האלו הרגליים נהיו חלקות
ונגמר הסבל

• הוסף לסימניות
קניתי לאחרונה שמן טבעי של "אפקטבע" לבן שלי (10) שסובל מהזעת יתר וממילא גם מפטריות בצורה קשה.
ראינו שיפור כבר על השימוש הראשון!

ממליצה מאוד!

אפשר להשיג בטלפון: 0527679363
מה עושים עם השמן הזה?

• הוסף לסימניות
לגבי הנעלים- זו אכן בעיה.
ההמלצה היא- מיד כשמגיעים הביתה לחלוץ נעלים.
להחליף גרביים פעמים ביום. רצוי לגרוב גרבי כותנה 100%.
המליצו לי לשטוף את הרגליים עם קלי ושטיפות של מים עם מלח, לשים סודה לשתיה בגרביים ובנעליים.
וכמובן, הטבעונים אומרים לטפל בשורש הבעיה- קרי תזונה מתאימה...
בהצלחה!
המליצו לנו על גרבי כותנה בצע לבן - דוקא!

מה השינויים בתזונה שמומלצים ע"י הטבעונים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחי סבל מכך מאד, הוא איסטניסט מטבעו והריח היה בלתי נסבל- טיפל בכל הצורות המופיעות כאן לעיל הכל עזר אבל עדין----
עד- שגילינו- שיש בירושלים ברחוב יחזקאל סנדלר שמוכר ספידות מיוחדות נגד זעה, צריך להחליף כל 3 שבועות
והילד- פורח- היום הוא בחור בישיבה גדולה- נעלמה הבעיה

• הוסף לסימניות
גם גרביים שכתוב עליהם 100% כותנה הם לא (תמיד) באמת 100%
ויש כאלה שרגישים מאוד לחומרים האלסטיים שמכניסים פנימה
המראה של העור הפגוע הוא בדיוק כמו פטריות נוראיות
והכאב גדול.

הבעיה נפתרת בדרך כלל בקנייה של גרביים איכותייות מאד שמוגדרות כ100% כותנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה