ילד שבלע חומרים כימיים ומאושפז בטיפול נמרץ -התפללו

• הוסף לסימניות
אמרתי
רפו"ש

• הוסף לסימניות
אמרתי
בשורות טובות

בטח פתוח אצלי בנתיב

• הוסף לסימניות
האבא של הילד כתב לי היום במייל, וכמובן ראיתי צורך לעדכן אותכם...

מה נישמע??? שמעתי שאירגנת תהילים תודה מקרב לב!!!!!!!!!!
ב"ה נגד כל נבואות הרופאים היום מצבו החל להישתפר זה יקח זמן אבל זה בכיוון הנכון - ישתבח שמו!!
נהיה בקש אני יעדכנך

תודה רבה לכם.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אמרתי.
בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל, ואני ממשיך לעדכן.

בוקר טוב.

השבח לקל

הבן של ***- 'חיים פנחס בן רחל עדינה' , התחיל אמש לנשום בכוחות נגד תחזיות הרופאים

להמשיך להתפלל.

ו*** מוסר תודה רבה לכל התומכים והמתפללים !!

• הוסף לסימניות
אמרתי, ונשמח לשמוע הלאה בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
ב"ה עידכון אחרון

בוקר טוב

האבא מוסר שהמצב משתפר והנער עירני השבח לקל, (משתחררים בקרוב מהבי"ח.)

תודה רבה לכולכם.

• הוסף לסימניות
תודה שזיכית אותנו גם להשתתף בתהילים לרפואת הילד!! שמחים ביחד איתם!!
מיד כשפתחת את ההודעה לפני איזה שבוע זה הזכיר לי את הסיפור מהחורף האחרון... חומרים... הרעלה...., את התפילות והתקוות.... (פתחתי כל יום לראות אם עידכנת משו)
ועכשיו כשהסוף טוב זה ממש מזכיר לי את השמחה של אז....
רק בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
ותודה גם על העדכונים; ממך יראו ויעשו.
כל מי שחושב / מתפלל / מזכיר את השם - שמח לדעת שיש שיפור ושהחולה שב לאיתנו, ולא תמיד זוכרים לעדכן... אז תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה