התייעצות ילד שהתסמין היחיד שלו לבעיות קש''ר זה שלא מצליח להתרכז בשום שיעור האם לתת לו טיפול תרופתי?

• הוסף לסימניות
ילד שאין לו שום תסמינים של קש''ר (עכ''פ לא חמורים) אבל אין שום שיעור שהוא מצליח להתרכז כמה שמנסה מיד אחרי תחילת השיעור הוא מוצא את עצמו חולם וזה כבר כמה שנים ולא בגלל שלא אוכל או בגלל המלמד וכדו' אלא פשוט לא מצליח להתרכז האם זה כשלעצמו זה סיבה מספיקה כדי לתת לו טיפול תרופתי?

• הוסף לסימניות
אבל אין שום שיעור שהוא מצליח להתרכז
מכיר מקרוב, ילד טוב ירושלים...
היה מתאמץ המון בכיתות ובישיבה קטנה. (ואפ' קצת מתוסכל...)
רק כשהגיע לישיבה גדולה, עשה בדיקת מוקסו!
(בעקבות סיבה אחרת...)
והנושא טופל!

• הוסף לסימניות
הילד מאד רגוע, בבית הכול מצוין אין שום תסמינים וגם בחיידר הדבר היחיד זה שהוא חולם בשיעור ובגלל זה הוא לא יודע את החומר בבדיקת מוקסו נראה שאכן יש לו הפרעת קשב אבל אני לא רוצה להסתמך על המוקסו כדי לתת לו טיפול ואני רוצה לדעת האם זה סיבה מספיקה כי בד''כ צריך לעמוד ב5 מתוך 7 קטריונים והוא לא עומד בהם

• הוסף לסימניות
יש לי אחיין שאמא שלו התעקשה לתת. הציונים שלו קפצו מ 70 ל100.
מכירה רופאים שאומרים תנסו, מקסימום תפסיקו.

• הוסף לסימניות
כן בהחלט מקצועי אבל עדיין הבנתי שהמוקסו רק מוסיף אחוזים לא מחליטים על פיו
אם הוא מאבחן מקצועי, הוא אמור לדעת לא רק לפי המוקסו.
כמובן שלמוקסו יש השפעה משמעותית.
-----
אשמח לשמוע מה היו המספרים של קו האימפולסיביות ו התזמון.

• הוסף לסימניות
יש לי אחיין שאמא שלו התעקשה לתת. הציונים שלו קפצו מ 70 ל100.
מכירה רופאים שאומרים תנסו, מקסימום תפסיקו.
מסתבר שזה יעזור כמו שזה עוזר לכ''א אפ' למי שאין בעיות קש''ר אבל הרי יש בזה גם צדדים לא טובים וכמו שלא כ''א יקח אפ' שזה מאד עוזר כך גם לו אם הוא לא צריך ואם זה לא סימן מספיק לקש''ר לא הייתי ממהר לתת

• הוסף לסימניות
אם הוא מאבחן מקצועי, הוא אמור לדעת לא רק לפי המוקסו.
כמובן שלמוקסו יש השפעה משמעותית.
-----
אשמח לשמוע מה היו המספרים של קו האימפולסיביות ו התזמון.
אימפולסיביות היה בלי תרופה ועם 1.59+ והתזמון בלי תרופה 4.59- ועם 1.52-

• הוסף לסימניות
ילד שאין לו שום תסמינים של קש''ר (עכ''פ לא חמורים) אבל אין שום שיעור שהוא מצליח להתרכז כמה שמנסה מיד אחרי תחילת השיעור הוא מוצא את עצמו חולם וזה כבר כמה שנים ולא בגלל שלא אוכל או בגלל המלמד וכדו' אלא פשוט לא מצליח להתרכז האם זה כשלעצמו זה סיבה מספיקה כדי לתת לו טיפול תרופתי?

ממליצה לך להתייעץ עם ריקי שפיצר היא מאמנת מומחית לקשב וריכוז
היא מספר אחד בתחום גם בייעוץ אימון וקבוצת תמיכה
המון נעזרים בה - 0527147772 מומלצת מאוד !
אפשר גם לשלוח לה טופס

בהצלחה !

• הוסף לסימניות
יש תוכנה של אקטיב הד תנסו לשלוש חודשים
אני מכיר מישהו שזה התחיל לעזור לו סיפור דומה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש תוכנה של אקטיב הד תנסו לשלוש חודשים
אני מכיר מישהו שזה התחיל לעזור לו סיפור דומה
בהצלחה
זה בדיוק מה שבאתי להמליץ
גם לי מוכרים 2 מבוגרים שזה עזר להם,
תנסו, אולי יתן לכם מענה, לפני שתעברו לתרופה.

יכולה להיות הפרעת קשב גם אם הילד רגוע ושקט.

אגב, תקראו קצת על תיפקודים ניהוליים
הרבה מאד פעמים, אנחנו כהורים יכולים להקפיץ לילדים שלנו את המיומנויות
ע"י שנדע מהם התיפקודים הנדרשים לניהול נכון של סדר יום ולימוד.
כמובן, יש צורך לעבוד על כל תחופ מספיק זמן ועם המון חיוביות ועידוד

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש אינוני קשב רק שמעתי , לא מניסיון...
יכול להיות שזה יושב על קושי לימודי/רגשי?

• הוסף לסימניות
התחיל 80 בחזותי 1 ירד ל70 שמיעתי 2 ירד ל63 משולב 1 עלה ל70 משולב 2 עלה עוד טיפה ובסיסי 2 ירד עוד
וזה עם תרופה
הי
אשמח לדעת מה עשית
יש לי גם ילד שאין לו עוד בעיה מלבד הקושי להתרכז בשיעורי גמרא בפרט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה