ילד של אמא (יש אמא בציור)

• הוסף לסימניות
כשנגמרות לי המילים אני יושב לצייר אותן...

יום הזיכרון 2015

קבצים מצורפים

• יום הזיכרון.png
    KB 417.9 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
מצמרר

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים
ומצמרר!

• הוסף לסימניות
נוגע בלב
שובר את הלב
אהבתי ששילבת את הנחמה- מחיית הדמעות

• הוסף לסימניות
מדהים!
הפנים של האמא מביעות צער ויגון אינסופיים.

ציור עוצמתי, גם הרעיון וגם הביצוע.

• הוסף לסימניות
עצוב נורא נורא

• הוסף לסימניות
למה נכתב שיש אמא בציור?

• הוסף לסימניות
יפה ומביע
בקטנה, התנוחה של היד קצת קשה מדי, נראה קצת כמו סטירה.
צריך להעניק ליד גמישות ורכות, ואולי קצת שקיפות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1589641:
יפה ומביע
בקטנה, התנוחה של היד קצת קשה מדי, נראה קצת כמו סטירה.
צריך להעניק ליד גמישות ורכות, ואולי קצת שקיפות.

צודק.
גם לי היד נראית קצת נוקשה. אבל מהרתי קצת עם הציור כדי לא לפספס את היום.
בשעת הדחק אפשר לפרש את התנוחה הזאת בתור תמיכה, חוזק, יציבות...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד...
לטעמי הציור מבטא יותר מידי אבל, אני חושב שהתחושה שצריכה להיות ביום הזיכרון היא יותר יראת כבוד עצומה מחד ומופנמת מאידך כלפי אלו שמסרו את נפשם ונהרגו על קידוש השם עבור כל אחד ואחת מאיתנו שחיים בארץ ישראל היום. (כבוד יהודי אמיתי, כמובן, כולל בתוכו לימוד משניות וקריאת תהילים לעילוי נשמתם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;1589700:
יפה מאוד...
לטעמי הציור מבטא יותר מידי אבל, אני חושב שהתחושה שצריכה להיות ביום הזיכרון היא יותר יראת כבוד עצומה מחד ומופנמת מאידך כלפי אלו שמסרו את נפשם ונהרגו על קידוש השם עבור כל אחד ואחת מאיתנו שחיים בארץ ישראל היום. (כבוד יהודי אמיתי, כמובן, כולל בתוכו לימוד משניות וקריאת תהילים לעילוי נשמתם)

בחרתי לצייר את הכאב של המשפחות השכולות.

כמובן שאנחנו בתור אזרחים אמורים לחלוק להם כבוד ולעלות את נשמתם בכמה שיותר לימוד תורה/משניות/תהילים או כל דבר שיכול לגרום להם לתועלת.
אבל הם לעולם לא ישכחו אותם.

• הוסף לסימניות
הכן הצלחת לבטא זאת היטב...

• הוסף לסימניות
וואוו וואוו
לקחת את זה למקום כל כך מבטא, ממש מרגישה את הרצון של הילד מלמעלה לנחם את האמא שנשארה למטה עם חסר כל כך גדול וגעגועים עצומים!!
גם הביצוע מעולה ביותר צבעים ופוזה נכונים!!

כואב :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה