- הוסף לסימניות
יתושים/ מזגן...למה?
יתושים/ מזגן...למה?
לא טוב לי.הוא ילד בריא ומתוק.
תנסי לחשוב עם עצמך:
למה זה טוב לך המצב הזה.
וכשתמצאי תשובה
יצוץ לך פיתרון....
מסכימה לגמרי!על גיל המרי שמעת?
הוא היה תינוק עד ל מזמן ועכשיו הוא מתחיל להתבגר ולהיות עצמאי
ומתרגל את זה על שעת ההתלבשות
את צריכה לכבד את הרצון שלו
ולשקף לו מה שקורה:
אני רואה שאתה ממש לא רוצה ללבוש פיג'מה, וזה ממש מעצבן אותך שאני מלבישה לך אפילו שאתה לא רוצה
ואחר כך את אומרת מה את עושה ולמה:
אבל אנחנו חייבים ללבוש פיג'מה כדי שיהיה לך נעים בלילה ולא יהיה לך קר וכו'
אז עכשיו אתה מביא לאמא את היד, ולוקחת את היד ומלבישה וכו'...
עכשיו את מלמדת אותו שמותר לו לרצות דברים
וזה טוב שהוא גדול ויש לו רצונות
אבל יש דברים שהוא חייב לקבל גם אם הוא לא רוצה
ככל שתהיי ברורה ותצליחי להעביר את המסר ברור באופן שאינו משתמע לשתי פנים
אבל בנעימות, הבנה ואכפתיות - את מקנה לו את הנכס הזה של קבלת גבולות לכל החיים...
אז מתי כן?ואגב- מאד חשוב לי גבולות ומשמעת, אבל במקרה הזה פחות מרגישה שזה הענין.
אני בדר"כ הולכת עם הלב שלי..אז מתי כן?
אין תחושתיות בכלל.אני בדר"כ הולכת עם הלב שלי..
לא יודעת לומר כללים
כאן מרגיש לי שזו התפתחות תקינה של הילד, ואין ענין ללכת ראש בראש..
אם כמו שאת מתארת זה מקרה קיצון שלוקח שעה+ וכלום לא עוזר, אולי כן כדאי להתייעץ כמו שכתבו כאן גם מבחינת רגישות תחושתית למשל..
נשמע ילד חכם במיוחד!כשהוא רוצה הוא מתלבש יופי
היום בסוף הלבשנו ברכבאני לוקחת עם פיג'מה ומלבישה במעון. לוקח דקה ליד החברים
כמובן שבמבט ראשוני זה נראה גרוע, וכמובן זה כך.לא טוב לי.
אני ובעלי מאחרים לעבודה
הילד מפסיד בוקר במעון
לא טוב לאף אחד!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים