• הוסף לסימניות
טירוף לגמרי!!!
גיוון משגע!
צבעוניות מושלמת!

• הוסף לסימניות
וואוו כמה שזה כובש!!
תמונות יפיפיות!!
סט משגע!

• הוסף לסימניות
ואוו אתי
כמה גיוון
סטים אחד אחד
אהבתי ממש!
ילדון בובון
ועיבודים מושלמים!
שווה לאמא שלו

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלה.
אלבום מטריףף

• הוסף לסימניות
תמונות מיוחדות
תאורות משגעות...

• הוסף לסימניות
וואו זה מיוחד כל כך !
חלום של תמונות

• הוסף לסימניות
אתי, כל תמונה בצבע!
אני אוהבת את הטאצ' שלך בתמונות הוא נדיר ואומר אותך כל כך!
תמשיכי לשתף, את חייבת😊

• הוסף לסימניות
תודה מהממות:love:
הפידבק שלכם כזה כיפי ועושה חשק לשתף יותר
וגם ליצור תמונות יפות יותר :)

ובהכל הוא זורח מאושר (מה עשית לו?)
תשאלי אולי מה הוא עשה לי
יצאנו ליום צילום אחד קצרצר בחמניות ולא התאפקתי, חיכיתי כבר ליום צילום הבא והוא לא אכזב
תקתקנו סטים והוא היה משתפ אמיתי
הלואי עלי תמיד כאלו לקוחות

• הוסף לסימניות
אתי!!
תמונות מהחלומות~~
אהבתי כל תמונה!!

• הוסף לסימניות
אתי מטורף!!
איזה רכות יש לך בתמונות משגע!!
ילד מתוק! ונראה צייטן להפליא:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לא להאמין שעברה כבר שנה ממתי ששתפתי את התמונות NB שלו

לקחתי את היומיום של ידידיה
והפכתי את הסצנה לתיעוד מהחלומות✨

הפסדתם איך המפה היתה נראית בסוף:p
ישררר לכביסה
אבל הכי חשוב שהיה לו כיף
וגם לי:love:

ספרו לי לאיזה סט הכי התחברתם!

צילום אתי פרידמן 1.jpg

ואחרי ששבענו מהעוגיות יצאנו לטיול כיפי בחוץ:)

2X0A4196 copy.jpg2X0A4183 copy.jpg2X0A4173 copy.jpg2X0A4413 copy.jpg2X0A4376 copy.jpgצפה בקובץ המצורף 2X0A4372 copy.jpg

וכמובן צללית כיפית עם אבא ואמא😍

2X0A4718 copy.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה