ילקוטי מודן - מאוכזבים? או מרוצים?

• הוסף לסימניות
יש לי של cool כבר מלפני שנתיים ג'ינס ונראה חדש!!!!
מתכבס לפי הלכלוך... בערך 3 פעמים בשנה... נכנס למכונה ויוצא... יחד עם הקלמר... (יש לי מכונה של 9 ק"ג....)

• הוסף לסימניות
יש לילדה שלי ילקוט של cool כבר שנתיים ואני מאוד מרוצה מהעמידות, גם לאחר כביסות פעמיים בשנה - נראה ממש במצב מצויין.

דבר אחר שמפריע ובגללו אנו שוקלים לקנות לה ילקוט חדש, זה שהילקוט לא מספיק יציב ונוטה קדימה כל הזמן.
מדובר על ילקוט בעל 4 תאים עם חלק חיצוני שמכסה את התאים (ועליו מופיעה הדוגמא).
למיטב הבנתי החלק הזה כבד מידי ביחס לילקוט ובגללו הילקוט נוטה קדימה.

• הוסף לסימניות
איפה יש להשיג col זרוק, דגמים של שנה שעברה במחיר מוזל?
עדיף במודיעין עילית.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, ראיתי במקס סטוק (ליד התחנה המרכזית בירושלים) ילקוטי קל גב אולטרה לייט ב-150 ש"ח.
(אחרי שכבר קניתי במכירה ב-175 והם טענו שאין יותר זול!).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1048299:
דרך אגב, ראיתי במקס סטוק (ליד התחנה המרכזית בירושלים) ילקוטי קל גב אולטרה לייט ב-150 ש"ח.
(אחרי שכבר קניתי במכירה ב-175 והם טענו שאין יותר זול!).

ושנה שעברה ראיתי בעזרה ואחוה בבני ברק, ילקוטי קל גב ב130 ש"ח. [לא עודפים ולא משנה קודמת]

• הוסף לסימניות
אני גם עם קל גב-חזק כמו ברזל הילדה סיימה כיתה ד' ולא נקרע כלום
בדיוק חשבתי לעצמי הרי לא הולכים 8 שנים עם אותו ילקוט מה צריך כזה חוזק
כואב הלב לקנות חדש
אמסור לגמח לפחות שמשהו יהנה מזה

• הוסף לסימניות
גם לבת שלי היה את אותו בעיה בילקוט של COOL, כל השמן הילקוט נפל קדימה,
ודיברתי עם החנות ואח"כ עם הנציג, והוא ממש לא הבין מה שאני רוצה,
בסוף החליפו לי ילקוט אבל הבעיה נשארה ,
אז הבנתי שהביה בילקוט,
אבל נראה לי שמדובר בדגם ספציפי עם הפרפרים או הלבבות על גינס
לבת הגדולה יש דובדבנים על גינס ועומד יפה יציב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1048302:
ושנה שעברה ראיתי בעזרה ואחוה בבני ברק, ילקוטי קל גב ב130 ש"ח. [לא עודפים ולא משנה קודמת]
אחרי שקל גב 'תפסו' את המחירים שעזרה ואחווה נותנים, הם נאלצו להעלות את המחיר (עוד באותו חופש!!)

הניסיון שלנו עם ילקוטים:
מהניסיון שלנו- גם קל גב וגם מודן מעולים.
ללא עגלה.

• הוסף לסימניות
באותו נושא, יש כזה דבר תיק של חיידר (צד שחור) חזק ואיכותי, כי בינתיים למרות שהם לא חוזרים איתם כל יום הם לא שורדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה