ילקוט לכיתה א'

• הוסף לסימניות
בכורתי עולה ב"ה לכיתה א'.
איזה ילקוט עדיף לבחור?
יש מותגים שמקובלים על הבנות? מה טוב ומה לא, ואיפה הכי זול ומשתלם לקנות?

• הוסף לסימניות
הביטי, יש לך ילקוט עם הלו קיטי :)

• הוסף לסימניות
:)

לא יודעת
לבת שלי יש קול כבר שנתיים נראה מצוין ובמצב מעולה ואני הולכת לקנות לה חדש כי זה כ-ב-ד!!
מצד שני קלגב נהרס לנו די מהר
אינלי מושג מה הולך היום. אז הן היו חצי כיתה עם תותית ואין לזה את הכיסוי העליון שסתם מסרבל את הפתיחה אלא ישר 2 רוכסנים

• הוסף לסימניות
אני מבינה שהלו קיטי הכי הולך היום.
אבל גם בזה יש כמה חברות, לא?
מה טווח המחירים?
הייתי בחנות והתבלבלתי..

איזה ילקוט לא כדאי לקנות?

• הוסף לסימניות
לי יש נסיון עם cool ילקוט מעולה (כבד?! כולם כבדים), לבת השניה קניתי מודן - הלו קיטי, הוא גם טוב, לא עומד כ"כ יציב כמו ה- cool' לבת הבאה אני חוזרת לילקוט של cool.

• הוסף לסימניות
יש הבדל בחלוקת התאים בין מודן לקלגב וקול לכי לחנות בדקי אותם ותראי מה מתאים לכם (הילדה תדע לשמור על סדר או שהיא צריכה ילקוט מאורגן יותר)
והכי חשוב קני בחנות שייתנו לך שירות גם לאורך השנה, למקרה שיהיו תקלות

• הוסף לסימניות
אני מאד נהנתי מקל גב.
יתרון:
1. הם אומרים שהילקוט שלהם הכי קל. (ועם ספרים זה ממש כבד, ובשנתיים הראשונות שאין מערכת- רחמנות אמיתית.
2. ניילון גשם. בעוד שבחברות האחרות חומר הילקוט מוגן ממים. אני אישית רציתי יותר את כיסוי הניילון שלא יספוג בשום מצב, גם בגשם שוטף...

את לא חייבת לרוץ לקנות עכשיו במחירי תחילת עונה,
פער המחירים שיורד במהלך החודש /י-ם הוא 50-80 ש"ח
ואם את לא מהלחוצות ממש, אפשר לקנות גם שבוע - שבועיים לפני תחילת הלימודים.
(הסחורה לא נגמרת גם עד שנה הבאה... )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1309235:
אני מבינה שהלו קיטי הכי הולך היום.

תזהרי עם ההלו קיטי.

הבת שלי היה לה הכל הלו קיטי, הקלמר, הילקוט, העטיפה, העפרון, המספרים, הסרגל, הכל.
לקראת אמצע השנה היא אומרת לי, 'אמא תקני לי כל מה שאת רוצה רק לא הלו קיטי, נמאס לי מהחתולה הזאת'.

לכן אני אומרת, תקנו, אבל בגבול, שלא יצא להם מהאף.

האמת, אני מבינה אותה, גם לי נמאס.

בסך הכל, כל 'מודה' שהופכת להיות המונית, היא כבר 'יעכנה'.

• הוסף לסימניות
גם בילקוטים של קול כדאי להימנע מקניית כל דגם שהוא עם ציפוי מעין עור לק, מכיון שהוא לא ניתן לכיבוס כי הלק פשוט מתפוצץ, אני הייתי צריכה לשפץ את הילקוט באמצע השנה וחבל

• הוסף לסימניות
בקיצור, החברות הטובות בשוק הן:
1.קל גב
2. מודן
3. קול.

יש עוד?
מה טווח מחירים לילקוט?
כלומר ילקוט מאחת החברות הטובות, יעלה בחנות הכי זולה 80?

• הוסף לסימניות
אצלינו
תחילת עונה 180-200
סוף עונה 150-120

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים קניתי לבת שלי ילקוט הלו קיטי (לא זוכרת של איזו חברה)
במהלך השנה התקלף לאט לאט ההלו קיטי-ומתחת התגלתה..... ברבי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליש;1309333:
לפני כמה שנים קניתי לבת שלי ילקוט הלו קיטי (לא זוכרת של איזו חברה)
במהלך השנה התקלף לאט לאט ההלו קיטי-ומתחת התגלתה..... ברבי!!

:D

• הוסף לסימניות
אני קניתי קלגב לאפרוחה הזעירה שלי בגלל המשקל.
לצערי, הגודל בקושי הספיק לכיתה א'. אין מערכת ובכל יום הן הביאו ה-כ-ל.
אמרה לי אז מישהי שילקוט קול שהיא קנתה אז שקל 50 גר' יותר מקלגב כך שההבדל לא כזה דרמטי.
עכשיו לקראת כיתה ג' אני מהססת האם לקנות לילדה ילקוט חדש בגלל הגודל. מבחינת הטיב חוץ מהעובדה שהוא צריך כיבוס הוא כמו חדש, או אולי לגרור אותו בכל זאת עוד שנה.

• הוסף לסימניות
לגדולה שלי יש קול - מעולה מתכבס ויוצא חדש הייתי מוותרת על החלק שמכסה את הרוכסנים מיוצר לחלוטין ומכביד.
לשניה שלי אני לא זוכרת איזה חברה קניתי... עם הלו קיטי כמובן (כשהיא תחזור אבדוק) מתוק וססגוני והרבה יותר קל מהקול
אבל עלה יותר יקר.. בסביבות 210..

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק את הילקוט על הילדה...
יש ילדות גבוהות וחסונות שיכולות לסחוב ילקוט יותר רחב שמבחינת המחברות זה מצוין, אבל יש ילדות קטנות שזה אדיר עליהן והן צריכות את הקטנים יותר...
המודן הם מאוד קלים מנסיוני, הקול גם מצוינים, בקיצור- תבדקי מה שאת קונה, לא הכל זה החברה. יש הרבה פעמים מעונה קודמת בהפרש משמעותי. נילון לגשם עולה כמה שקלים, לדעתי זה לא צריך להיות השיקול בבחירת ילקוט.

• הוסף לסימניות
נוי, מענין איזה ספרים גדולים וכמות ספרים כל כך גדולה שלא נכנסה לילקוט?!

אפרתה, הנילון המקורי מתלבש מושלם. נילון בנפרד, מתלבש בערך ...
אבל באמת זה לא שיקול משמעותי.

• הוסף לסימניות
יודעים?
ראיתי באתר של מקס-סטוק תיקים אורטופדיים ב-70 שח
הבעיה שזה כל מיני דמיות מוזרות שלהם..
השאלה אם יש שם בחנות בדוגמאות נטרליות, נגיד פרחים, פרפרים.
גם מסתמא שזה לא מעודכן עדיין לדגמים שיהיו השנה.
מישהי ניסתה.?
http://maxstock.co.il/items~218.htm

• הוסף לסימניות
שמעתי דברים גרועים על מודן
מקל גב נהננו, וגם מהשירות שלהם!! (שלחו לנו חלק עד הבית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1309439:
יודעים?
ראיתי באתר של מקס-סטוק תיקים אורטופדיים ב-70 שח
הבעיה שזה כל מיני דמיות מוזרות שלהם..
השאלה אם יש שם בחנות בדוגמאות נטרליות, נגיד פרחים, פרפרים.
גם מסתמא שזה לא מעודכן עדיין לדגמים שיהיו השנה.
מישהי ניסתה.?
http://maxstock.co.il/items~218.htm

לפי הנסיון של שנים קודמות,
המחיר המוזל הוא רק על דוגמאות מוזרות, שגם מוזרות יחסית בציבור החילוני.
כל שאר הילקוטים היפים, המותגים (הנטרלים כמו הלו קיטי, והפחות נטרלים כמו ברביות וכו') מחירם היה יקר יחסית - 200 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה