ילקוט לכיתה א'

• הוסף לסימניות
אגב,
זה נכון שבכיתה ג' כבר אף אחת לא באה עם התיק של כיתה א'?
כי זה כבר תינוקי קיטי/טוויטי/תותית?
אלא דוגמאות אחרות שהם קצת יותר בוגרות בלי דמות :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1309479:
אגב,

ממש לא נכון, אני קניתי לבת שלי תותית לכתה ד' (לפני זה היה לה את המרובע...), ואני רואה הרבה ילדות בבית הספר שקונות לכתה ג' ד' את ההלוקיטי והתותית.

• הוסף לסימניות
הבת שלי השנה סיימה א' עם ילקוט של ניקי - מצוין מכל הבחינות!
בד כביס ומיוחד שלא דוהה בכביסה, אורטופדי - עם כל התקנים הדרושים לגב יציב, עם אחריות.
מחירו מתחיל מ-200 ש"ח.

• הוסף לסימניות
בסביבות כיתה ג', ד' מחליפים את הילקוט האורטופדי של כיתה א' למשהוא קליל בסגנון הזרוק..

אני מאוד מרוצה ממודן. (יש לי נסיון עם כל החברות)

• הוסף לסימניות
אנחנו אכן לא קנינו דמויות והילדות אחרי שנה שנתיים שמחו בזה מאוד כי ראו שלחברות כבר נמאס. קלמר או עטיפה- מחליפים כל שנה אבל ילקוט- לדעתי כדאי להציע לילדה לבחור משהו שנראה לה שיהיה מתאים גם לגיל קצת יותר גדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1309479:
אגב,

למה? פה כל השכנות בחתך גיל הזה עם ניקי!!!
בערך בכיתה ה' מחליפים לילקוט זרוק יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1309498:
אנחנו אכן לא קנינו דמויות והילדות אחרי שנה שנתיים שמחו בזה מאוד כי ראו שלחברות כבר נמאס. קלמר או עטיפה- מחליפים כל שנה אבל ילקוט- כדאי להציע לילדה לבחור משהו שנראה לה שיהיה מתאים גם לגיל קצת יותר גדול.

זו אחת הסיבות שהלכנו על ניקי שבכל זאת מתאים גם לילדה בכיתה ג' ולא קיטי שזה כבר מתחיל מהגן ובביה"ס מסתכלים על זה תינוקי.

• הוסף לסימניות
למה לא לקנות לאפרוחה ב-א' עגלה לתיק? (אם אין לה מדרגות לעלות בדרך / בביה"ס)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1309513:
למה לא לקנות לאפרוחה ב-א' עגלה לתיק? (אם אין לה מדרגות לעלות בדרך / בביה"ס)
הייתה לה עגלה שהכבידה עליה עוד יותר... הדרך הייתה שלחמש דקות אבל דרך חתחתים. כי לעיריה לקח הרבה זמן לסדר את המדרכה זרועת האבנים והמהמורות.
לגבי גודל ילקוט הקלגב- התא הראשון מובנה לכלי כתיבה וקטן בשביל סידור, ולא מתאים לאוכל. (סתם ככה אוכל בתוך ילקוט פשוט מגעיל אותי. רק בטעות נשארת שם למטה חתיכה קטנה של לחם או פרי בררר...:eek::eek::eek:)
שני התאים השניים צריכים להכיל גם את ספר חשבון/ילדותינו/מולדת/קוראים כותבים ושאר ספרים שכבר שכחתי, ו10 מחברות לפחות: שלום כיתה א'/חגים/שמירת הלשון/ציור/חשבון/הנדסה/סיפורי חז"ל ועוד ועוד... כבר שכחתי אבל היו המונים המונים וצריך להביא הכל.
הילקוט היה בבלגן מרוב עומס. ואת האוכל שלחתי בתיק נפרד, שנאבד כמה פעמים.
בקיצור, רצוי ילקוט יותר גדול.
לגבי כיתה ג' טרם החלטתי. הילדה כמובן טוענת שהיא צריכה, אבל אמרתי לה שילקוטים חדשים תמיד צריכים, ומצדה אפילו ילקוט חדש בכל ר"ח, לא?;)

• הוסף לסימניות
בעזרה ואחווה מכרו בשנה שעברה ילקוטים חינניים ובמחירים ממש זולים.
קניתי של מודן מובנה עם עגלה ואני מאד מרוצה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבתי הגדולה קול עם מכסה וזה היה כ"כ כבד שחתכנו אותו....
לשניה קניתי מודן ואני ב"ה מאוד מרוצה! בד"כ הן משתמשות בעגלה כמה ימים או שבועות עד שהן מחליטות שהרבה יותר יעיל ילקוט על גב...
לגבי המחירים- קנינו ב210 ש"ח ואח"כ ראיתי את אותם הילקוטים בדיוק!!! ב150 ש"ח בעזרה ואחוה.....

• הוסף לסימניות
לא ברור למה אין מערכת בכיתה א'.
או שתהיה אופציה להשאיר ספרים שאין בהם ש"ב.
מסכן הגב של הצעירות הללו..

• הוסף לסימניות
בקיצור, אז ילקוט בלי מכסה... רק קל גב או מודן?
ו... עזרה ואחוה אין בי-ם. יש איזה תחליף למקום זול לקניית ילקוטים?

• הוסף לסימניות
ראיתי ילקוטים מהממים של ניקי, אוטופדים וקלים
הפלוס בהם שיש גם תא קדמי שמתאים לקלמר מה שלא ראיתי במודן או בקל-גב

• הוסף לסימניות
איפה?

• הוסף לסימניות
בהפנינג :)
נראה לי הם נסחפו שם במחיר- רצו 250
אולי יש חנויות "שלנו" שמוכרים את זה ביותר זול? מיהו ראה/יודע?

• הוסף לסימניות
באשדוד בחנות "פורצלן"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1309738:
בהפנינג :)
נראה לי הם נסחפו שם במחיר- רצו 250
אולי יש חנויות "שלנו" שמוכרים את זה ביותר זול? מיהו ראה/יודע?

במודנרתיק 220 ש"ח של ניקי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באשדוד -
אוי סליחה, מרב שזה ברור לי לא שמתי לב שלא ציינתי עיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה