ילקוט לכיתה א'

• הוסף לסימניות
הילקוט שלי

הנה תמונות למי שמעוניינת ...

קבצים מצורפים

• ילקוט מאחורה.JPG
    2.8 MB · צפיות: 90
  • ילקוט קדימה.JPG
    2.6 MB · צפיות: 92
  • הוסף לסימניות
משום מה, זה נראה לי פחות אורטופדי ויציב מקלגב...

• הוסף לסימניות
גם בבית שמש מוכרים את הילקוטים של ניקי במחיר, 210 ש"ח

• הוסף לסימניות
בקשה הזויה וכוללנית מידי

• הוסף לסימניות
הלו קיטי זה בסדר גמור.
לא נראה לי שקיים היום ילקוט בלי הלו קיטי:)

ואכן, ילקוטי ניקי הם לא אורטופדיים, ולא יציבים. הם יותר סגנון תיק.
דברי בעלת חנות תיקים ותיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1309964:
הלו קיטי זה בסדר גמור.
לא נראה לי שקיים היום ילקוט בלי הלו קיטי:)

ואכן, ילקוטי ניקי הם לא אורטופדיים, ולא יציבים. הם יותר סגנון תיק.
דברי בעלת חנות תיקים ותיקה

כנראה בעלת החנות העתיקה לא ראתה מה שראיתי אני.
(או שהיא פשוט לא מוכרת את זה...)

• הוסף לסימניות
מבחינת איכות ובריאות אין כמו קל גב!!!

• הוסף לסימניות
אני משקיעה ב- 2 ילקוטים לכל ילדה אחד בכיתה א' והשני בכיתה ה'
אז כדאי לקחת בחשבון משהו שיתאים לא רק לכיתה א'-ב' אלא שיהיה לילדה נעים ללכת איתו גם בג-ד
הילקוטים הטובים נשמרים ונראים כחדשים גם אחרי שנה שנתיים-שלוש של שימוש
לי יש ניסיון עם קל גב-מצוינים ונוחים.

• הוסף לסימניות
תובנות מניסיוני עם שתי בנותי:
לגדולה קנינו בכיתה א' תיק של קול, כי רק הם היו עם 4 תאים (עם כיסוי קשיח) והיה נראה לי הרבה יותר מסודר ויעיל כשיש תא לקלמר, תא לאוכל, תא למחברות ותא לספרים.
מבחינת סדר - זה באמת היה מאוד נוח ומסודר.
מבחינת איכות - הילקוט נראה כמו חדש גם לאחר שנתיים.
מבחינת סרבול זה היה מסורבל - התיק נפל כל הזמן קדימה כשהונח על הרצפה והיה כבד משמעותית מילקוטים אחרים.

לכיתה ב' קנינו עגלה לילקוט של קול - שגם היא לא עזרה לתיק לשמור על יציבות ועדיין היה מוטה קדימה...

בכיתה ג' כבר הבנו שחייבים ילקוט חדש וקנינו גם לעולה לא' וגם לעולה לג' ילקוטים של חברת מודן עם עגלות של מודן.
מבחינת סדר - קצת פחות מסודר כי יש תא פחות כך שחייבים לשים את הקלמר עם המחברות כדי שישאר תא לאוכל.
מבחינת איכות - ב"ה הילקוטים נראים כחדשים לאחר שנת שימוש וישמשו את הילדות גם לשנה הבאה.
ומה שמאוד חשוב לנו שהילקוטים ממש קלים יחסית, הם יציבים כשמניחים אותם על הרצפה ויש פטנט נחמד ששומר על היציבות של הילקוט גם כשהוא בתוך העגלה כך שהילקוט יושב ממש טוב.
בכלל, על העגלה של מודן יש לי רק דברים טובים להגיד. נוסעת מעולה, הידית נפתחת ונסגרת בקלות והילקוט יושב בה מצויין.

לגבי דגמים לילדות, ממה שאני ראיתי, הדגמים ש"מקובלים" בבתי ספר הם:
הלו קיטי, אנג'ל קט (חתולה שמזכירה את קיטי, עם כתר על הראש וכנפיים קטנות), מרי (חתולה לבנה), ניקי, ויש כאלה שעובר אצלם גם טוויטי, פו הדב, מיני מאוס ותותית (בדר"כ רק הראש), סוסי פוני, דובוני אכפת לי ואנגרי בירדס...
זה בנוסף לדוגמאות פרחים, לבבות, פרפרים, צבעים, ג'ינס כהה וכדו'.

דרך אגב, לגבי מה שאמור כאן שבכיתה ג' כבר קונים ילקוט זרוק - זה ממש לא מדוייק וגם לא בריא.
בכיתה ה' בדרך כלל קונים ילקוטים פחות אורטופדיים אבל בכיתות הנמוכות חשוב להקפיד על הילקוטים הקשיחים.
גם לגבי מה שכתבו שקיטי כבר קטנוני לילדת כיתה ג' - מוזמנים לכיתה ג' של הבת שלי שם כמעט כל הכיתה עם ילקוטי קיטי.
גם הבת שלי לא הסכימה לוותר בשום אופן על הקיטי, גם כשניסיתי לשכנע אותה אולי ללכת על דגם בוגר יותר שיש בו קיטי קטנה ולא על כל הילקוט (במחשבה על כיתה ד') - לא היה עם מי לדבר. חשוב לציין שמראש היא בחרה דגם בוגר יחסית של ריבועים שעליהן קיטי ולא דגם מצועצע.
הילדה מאוד מרוצה מהילקוט ובכלל לא נראה לה שהקיטי קטנונית. הא שמחה לעלות עם הילקוט הזה גם לשנה הבאה...

בהצלחה.
(רציתי הפסקה מהעבודה אז עשיתי "מורה נבוכים" בנושא למי שלא מתמצא :) מצ"ב)
צפה בקובץ המצורף 200632

קבצים מצורפים

• מדריך מותגי ילקוטים.jpg
    KB 205.8 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
עדן
תהיי בריאה :)

תובנות שלי שמצטרפות לתובנות של אחרות:
כל שנות הלימודים קונים 2 ילקוטים: ראשון לכיתות א-ד
שני זרוק יותר (ולנסות שיהיה בכל זאת משהו אורטופדי. אני קניתי חצי אורטופדי של מודן) לכיתות ה-ח

יש לי ניסיון טוב עם קל גב ומודן.
משום מה אין לי סימפטיה לקול :p
אולי בגלל שלא 'גדלתי' עליהם?
הם גם נראים לי קצת יותר כבדים ומגושמים. לא בטוחה.

יש ילקוטים שאפשר לפרק לתיק יותר קטן-
מניסיון שלי (בשני ילקוטים שונים) האופציה הזאת מעולם לא באה לידי שימוש.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דרך אגב
למי שעוד לא קנתה ילקוט
יש מבצע באי המטמון
כל הקונה ילקוט ב200 ש"ח ומעלה מקבלת 100 ש"ח לקניית מכשירי כתיבה.

(אני קניתי שבוע שעבר ): הבת שלי לא הצליחה להתאפק היא עולה לא' ומתרגשת)

• הוסף לסימניות
סתם בדרך אגב- בד"כ הילדות לא אוהבות את הניקי....
והן אלו שצריכות להשתמש בילקוט יום יום שנתיים שלוש

• הוסף לסימניות
החברות המובילות היום הם קול ומודן.
ומבחינת מחירים ושירות "מחסן התיקים" ברח' הרב שך 8 ב"ב הכי זול והשירות ממש מיוחד ומצויין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zeevgros;1311104:
החברות המובילות היום הם קול ומודן.
ומבחינת מחירים ושירות "מחסן התיקים" ברח' הרב שך 8 ב"ב הכי זול והשירות ממש מיוחד ומצויין

לא נעים כי הייתי שמחה בשבילהם שיצליחו,
אבל מנסיון של שנה שעברה הם היו יותר יקרים בעשר ש"ח בכל הילקוטים מכל החניות.
קניתי אצלם כי הייתי בטוחה שהכי זול אצלהם, אבל בסוף לאיפה שהלכתי היה יותר זול.
אולי כדי לומר להם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה