תנו לי ביקורת ים בזריחה.. מה צריך יותר ?!!

• הוסף לסימניות
IMG_2800.jpg
9.jpg
111.jpg
12.jpg

• הוסף לסימניות
קסום

• הוסף לסימניות
וואו!!!!!!1
הראשונה מהפנטת

• הוסף לסימניות
מדהים!!
הראשונה מושלמת, הצבעים, הבוקה, החיוך שלו,
כיף להסתכל!!
וכל התמונות ממש יפות!

• הוסף לסימניות
איזה תפיסות!!!
אוהבת עם החול באויר!

• הוסף לסימניות
מטורף!
איזה חדות!

• הוסף לסימניות
קסום ביותר!!!
הגוונים, הגיוון
הכללללל!

• הוסף לסימניות
ואווו מטורךףףףף
כל תמונה יותר יפה מהשניה
הכלל יפה!

• הוסף לסימניות
תמונות ממש יפות!!!

ויש לי שאלה כי אני עכשיו בודקת על עדשות
התמונה הראשונה-
הטשטוש היה ככה בטבעי או שהוספת בפוטושופ?
זא- הטשטוש הוא מהעדשה??
תודה...

מתלבטת מאד על135
או 85- F1.8
85-F1.2

• הוסף לסימניות
תודה חברות
כיף לקרוא כל תגובה :)
תמונות ממש יפות!!!

ויש לי שאלה כי אני עכשיו בודקת על עדשות
התמונה הראשונה-
הטשטוש היה ככה בטבעי או שהוספת בפוטושופ?
זא- הטשטוש הוא מהעדשה??
תודה...

מתלבטת מאד על135
או 85- F1.8
85-F1.2
תודה רבה לך

הטשטוש זה מהצילום
עמדתי מאוד רחוק מהים
והעדשה זה: 85- F1.8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה