ים, חול ,פסיפס וסלעים...

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד!!!
אהבתי מאוד את הרביעית,
הצל, וזווית הצילום הופכים את התמונה למקסימה.

הייתי חותכת למעלה קצת, כדי יהיה רק את הדשא והפסיפס

• הוסף לסימניות
יופי של עבודה.
תמונות מרעננות מלאות חיים, סטילינג, קומפוזיציה, תאורה
בקיצור, משהו שכיף לראות!

• הוסף לסימניות
וואווו!
צבעים, תפיסות ולוקיישנים מדהימים!!!
מושלם!

• הוסף לסימניות
מיוחד! הראשונה צריכה קצת יישור-לכיוון ימין. הים באופק אמור להיות ישר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;1413043:
מיוחד! הראשונה צריכה קצת יישור-לכיוון ימין. הים באופק אמור להיות ישר.

-----

• הוסף לסימניות
אז עדיף שהעולם יהיה עקום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;1413093:
אז עדיף שהעולם יהיה עקום?

עשיתי בדיקה אצלי, הצדק איתך.

• הוסף לסימניות
נהנתי מהתמונות כל כך!
כל תפיסה / קומפוזיציה.. שווה אשכול נפרד..
שאלה: לא קפוא בשעה בוקר כזאת בחוף בעונה זו?
אני התחבטתי בנושא אם לקחת משפחה לשם אחרי השבוע הסוער שבע"ה צפוי לנו, אז אשמח אם תשתפי אותי כמה סביר זה היה,
(יצא לי לצלם מוקדם לפני כמה ימים והילדים כ"כ דלפו שכל הזמן שלחתי את האמא לנקות אותם, ואח"כ אני "קינחתי"בעצמי כל תמונה בפוטושופ וגם האפון היה אדום ומסכן..)

• הוסף לסימניות
ילדים חתיכים!
תמונות מאלפות!!!

תמונה משפחתית מקורית!!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
שושי גנבה לי את התגובה על התמונה הרביעית עם הפסיפס. יש בה משהו מקורי שלא רואים כל יום.

• הוסף לסימניות
יעל - כשהצטלמנו היה יום נעים.. לא היה קר
באמת אי אפשר כ"כ לתכנן...
בתמונה של הפסיפס מה שמציץ מאחורה זה קצה של עוד פסיפס אהבתי את התחושה של העומק שזה נותן ולכן השארתי

• הוסף לסימניות
רבקי, מדהים!
משהו שלא רואים כל יום!

• הוסף לסימניות
רבקי, תמונות מאלפות!!!
להסתכל ולא לשבוע!!
כ"כ שונה ומגוון,
והארונה מגניבה. אהבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה