ים יבשה

• הוסף לסימניות
וזה רק להתחלה..
והפעם מעוצב כבר לאלבום.

מענין אותי לדעת איזה דאבל של הילד שרץ אהבתם יותר.

3.png
12.png
11.png
7.png
8.png

• הוסף לסימניות
מדהים ומרגיע הים הזה, עם תאורה הזריחה

אהבתי יותר את הדבל הראשון

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!
אהבתי!
אני רואה רק תמונות של בנות, לא רואה תמונה של מישהו רץ..
רק אצלי לא רואים?

• הוסף לסימניות
רותי, זה מיוחד!
התמונות שאת מוציאה מהים זה משהו.

• הוסף לסימניות
מיוחד
כיפי
עיבוד מהמם!
אהבתי את הדאבל הראשון יותר!

• הוסף לסימניות
נראה שניצלת את הבוקר היטב!
יופי של צבעים

• הוסף לסימניות
הים אצלך זה משהו מיוחד!!!
מקסים!!!
השני יותר אהבתי

• הוסף לסימניות
תודה איזה כייף לשמוע שאהבתם את זה.

מענין דוקא אני אהבתי את הדבל השני והלקוחה אהבה את הראשון

רותי הים ואת חתמתם חוזה ארוך, את מצליחה להוציא ממנו מגוון ומקסים
שרה הצחקת אותי.
אבל הלקוחות שלי תמיד מבקשים ים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהבתי את העיצוב הנקי
והתמונות וואווו משגעות
הדאבל הראשון גם לדעתי יותר יפה

• הוסף לסימניות
מדהים! והילדים גם מהממים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה