ים תחנה וכיף :) (ילדה בת 6)

• הוסף לסימניות
חלום של תמונות!
תפיסות משגעות ועיבוד מקסים!
אהבתי מאד את האחרונה

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!!
הסגנון צילום שלך מיוחד!

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!

• הוסף לסימניות
רבקי אלופה
תמונות מדהימותתתתתתת

• הוסף לסימניות
תאורה מיוחדת.
צילום מדהים.
תוצאה מאלפת.

• הוסף לסימניות
לייק על הכל!

אלופה

• הוסף לסימניות
השניה והרביעית פשוט ווואואווואוואואו!!!

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!!!!
סיקרנתם אותי! זה לא פייר!

• הוסף לסימניות
וואו אחת יותר יפה מהשניה!
כייף להם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י B7M;2091824:
מהמם!!!!!!!
סיקרנתם אותי! זה לא פייר!

תסלח/י לי, אבל לקח לי הרבה זמן להרגע מהתמונה הזו.
או מההורים שנותנים לילדים שלהם להצטלם ככה
ואני לא שמרנית בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לבן;2091884:
תסלח/י לי, אבל לקח לי הרבה זמן להרגע מהתמונה הזו.
או מההורים שנותנים לילדים שלהם להצטלם ככה
ואני לא שמרנית בכלל.

אז בדיוק למענך ולמען כנראה עוד אנשים רבים שכאן שרגישים לעניין, הסרתי מיד את התמונה
שימי לב שזה לקח אולי שתי דקות מאז שהעלתי - בטעות! מה לעשות אני כנראה בעלת סף רגישות נמוך לרוע המזל, אבל משתדלת לכבד ולקבל ביקורת
ההתעקשות לחפור בזה עושה ממש לא נעים
ונותן תחושה של נסיון לעורר פרבוקציה בכוח

• הוסף לסימניות
רבקי איזה תמונות וואו
כל אחת שווה אשכול נפרד
והאחרונה- עריכה מושלמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה