יש פה קישורתיכנסו לרשימת התפוצה ותוסיפו מס'.
ניהול מערכת טלפונית
www.call2all.co.il
חברים
מי שלא מחובר לא יכול להיתקשר
וכן גם אם זה וואצפון ואתה (אם אתה מנהל הקו) לא מצליח להתקשר אז יש בעיה ומצריך טיפול מול ימות המשיח.אם תכתוב יותר בארוכה, יענו לך יותר בקצרה.
קנית קו בבזק, עשית ניוד לימות המשיח, בחברת ימות המשיח שייכו את הקו הנ"ל למערכת שלך, נכון?
יש מישהו היום שיכול להתקשר לקו?
כמו שכתבו קודם, למה המערכת משמשת? קו תוכן או וואצאפון?
מי בנה את המערכת בימות המשיח? אתה? א"כ, ברירת מחדל לא אמור להיות חסום לכל אחד צריך להתקשר, אלא א"כ אתה חסמת.
אם תרצה עזרה בפרטי, אשמח, ללא תשלום, אני לא יודע את המערכת לעומק, אבל בסיסי כן.
אני יכול להיתקשר בתור המנהלאם תכתוב יותר בארוכה, יענו לך יותר בקצרה.
קנית קו בבזק, עשית ניוד לימות המשיח, בחברת ימות המשיח שייכו את הקו הנ"ל למערכת שלך, נכון?
יש מישהו היום שיכול להתקשר לקו?
כמו שכתבו קודם, למה משמש הקו לתוכן או וואצאפון?
מי בנה את המערכת בימות המשיח? אתה? א"כ, ברירת מחדל לא אמור להיות חסום לכל אחד צריך להתקשר, אלא א"כ אתה חסמת.
אם תרצה עזרה בפרטי, אשמח, ללא תשלום, אני לא יודע את המערכת לעומק, אבל בסיסי כן.
בקישור הנ"ל יש מקום לשם משתמש ולסיסמה.אני יכול להיתקשר בתור המנהל
ימות המשיח בנו את המערכת
אני יכול להוסיף מספרים דרך הפאלפון
השאלה שלי האם יש אפשרות להוסיף מספרים דרך האתר???
תודה לכל העונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים