ימות המשיח - יש עוד חברה

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שנותנת מס' (מערכת) טלפון חינם שמתאים לקבוצות משפחות חסידויות וכדו' ?

• הוסף לסימניות
....

• הוסף לסימניות
לא שמעתי על משהו,
למה, הם לא טובים???

• הוסף לסימניות
המערכת קצת מסורבלת

אך משהו מאוד קריטי שנתקעתי זה שאני מוסרת דיווחים ע"י הודעות שאני מקבלת במערכת, אך אין לי דרך לדעת שהשאירו לי הודעות

• הוסף לסימניות
לכן אני בודקת האם יש אלטרנטיבה יותר נוחה, אך בחינם או תמורת דקות נכנסות

• הוסף לסימניות
0533126101 ברלינר
יש לו מערכת שונה

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו ?:confused:

• הוסף לסימניות
055-7090244

חינמי

בלי הרבה אפשרויות

• הוסף לסימניות
לאלה שלא מעודכנים-
כל החגיגות הללו נגמרות בעוד פחות מחודש וחצי, כך שחבל על כל הדיבורים כאן.
אף אחד לא ייתן לכם עכשיו מערכות חינם, לדעתי גם לא ימות המשיח.
מי שרוצה מערכת כזו על מספר נייח בתשלום חודשי, זה אפשרי. מפסיקים להרוויח על דקות נכנסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1485153:
לאלה שלא מעודכנים-
כל החגיגות הללו נגמרות בעוד פחות מחודש וחצי, כך שחבל על כל הדיבורים כאן.
אף אחד לא ייתן לכם עכשיו מערכות חינם, לדעתי גם לא ימות המשיח.
מי שרוצה מערכת כזו על מספר נייח בתשלום חודשי, זה אפשרי. מפסיקים להרוויח על דקות נכנסות.

בימות המשיח אפשר לקבל, נכון לשבוע שעבר

אך אני מחפשת עם אפשרויות נוספות על המערכת שהם נותנים

• הוסף לסימניות
מי שכבר יש לו קשר עם ימות המשיח שיבקש מהם(הם מפעילי הקוים) שיופסקו ההטרדות של קווי הנייעס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1485806:
בימות המשיח אפשר לקבל, נכון לשבוע שעבר

אך אני מחפשת עם אפשרויות נוספות על המערכת שהם נותנים

נייח אפשר ב250 ש''ח לחודש או חינם אם מוותרים על הכסף שמקבלים לכל דקה כשעוברים 10,000 דקות לחודש (אגו' לדקה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריסקא;1485861:
נייח אפשר ב250 ש''ח לחודש או חינם אם מוותרים על הכסף שמקבלים לכל דקה כשעוברים 10,000 דקות לחודש (אגו' לדקה)

אפשר פרטים נוספים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה