תקשורת ימות המשיח קיבלו הכשר מועדת בני תורה

• הוסף לסימניות
מצורף המכתב- (מה שמעניין פה זה שימות המשיח מפרסם את המכתב עם הלוגו שלהם ולא ועדת בני תורה צ"ע)

ה_מקבלים_כשרות.jpg

• הוסף לסימניות
מי זה הועדה הזו?
היא חוסמת קווים באמת?
יש לה הכשרים גם על טלפונים?

• הוסף לסימניות
זו ועדה שהוקמה כמעט [כל המערכות של הכשרות הוקמו לפני פטירתו ולא הספיקו להתפרסם עד שנסתלק מעימנו ] בחיי ר' גרשון אדלשטיין , משום שר' גרשון והעוסקים בדבר רצו משהו שיהיה לפי רצונם והכוונתם , ואחרי שנפטר נכנסו כמה רבנים לעובי הקורה והגיעו להסדרים עם וועדת הרבנים הקיימת אולם חלק מהעוסקים עדיין המשיכו עם הכשרות השנייה "ועד בני תורה" שנתנה כמה שינויים לתועלת הכשרות והחסימות הנוספות [וכנראה בזכות התחרות נפתחו פתאום ע"י וועדת הרבנים מסלולים שלא היו קיימים לפני כן כמו סים לחומרא וכדו' ] .

עד כאן לפי ידיעתי ואולי אני טועה כי זה מה ששמעתי מהשייכים לעסקני הכשרות החדשה , ומה שברור לי שרק ה' יודע כל אחד ואחד מהי כוונתו ומה יותר טוב וכדו' , בהצלחה.

אבל אוסיף מה שאני שאלתי את אחד מהרבנים הנחשבים בתחום בציבור החרדי לגבי ימות המשיח בזמן ששיקרו בשם הרבנים שצריך להתרחק מימות המשיח והביאו את חתימת אותו רב ללא הסכמתו !!!! , וכששאלתי אותו אם צריך לעבור חברה במערכת שלי לחברה אחרת הוא אמר לי - "לא" , ובזה הבנתי שיש שיכולים לשקר בריש גלי בשם הרבנים עבור " האמת והצדק" !!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה