דרוש מידע ימות המשיח

• הוסף לסימניות
יש כאן מומחים להפעלת המערכת של ימות המשיח?
אני צריך להפעיל שלוחת טריוויה/מבחן
להכניס נתונים
ללמוד קצת יותר על התנהגות הנכנסים ולמפות אותם

אני מניח שיש כאן עוד כמה שמפעילים כיום מערכות לימוד מרחוק של ימות המשיח וזה יבוא גם לעזרתם
אם יש כאן מומחים שיש להם כמה דקות לעזור לי אודה להם מאוד.
ברוכים תהיו

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע
יש לי מערכת שלהם
ואין לי מושג איך לתפעל
ובימות המשיח אין מענה

• הוסף לסימניות
כל מי שצריך עזרה עבור מוסד לימודים
אפשר לפנות אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח לעזור ככל יכולתי (מי שמכיר אותי מהפורום של ימות המשיח, יודע..)
כרגע רק עבור מערכות שפועלות ומשתמשים בהם

• הוסף לסימניות
יישר כוח עצום, שלחתי במייל.
אני לומד את המערכת תוך כדי תנועה לאט לאט.

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין בבניה חלקית או מלאה בתשלום, ניתן לפנות אלי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כמו"כ מי שמעוניין במערכת פתוחה לכשרים ניתן לפנות.

• הוסף לסימניות
באותו ענין,
הקלטנו שאלון טרוויה לתאריך של אתמול
(השלוחה כבר מוגדרת)
איך עושים שהשאלון יפעל היום? מה צריך לשנות שם?

• הוסף לסימניות
גם לי יש שאלה -
מהי הדרך הטובה ביותר לניהול נוכחות של שיעורים קוליים?
איך ליצור את זה הכי טוב וברור.
(יצרתי משהו באמצעות רייטינג.... שזה סימון הנוכחות, אבל המעקב על זה קצת מלאה)
אשמח מאד לתשובה

• הוסף לסימניות
תוכלו לפנות למייל 4256302 ג'ימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה