ימימה בת אברהם אבינו

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התפללו לרפואת ימימה בת אברהם אבינו
גיורת (או בתהליכי גירות, לא הצלחתי להבין) שנפצעה קשה מאוד בפיגוע הדריסה בירושלים.
http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=Fudis7dfI1

• הוסף לסימניות
לא נהוג להתפלל בת שרה אמנו?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, כך פרסמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1405759:
התפללו לרפואת ימימה בת אברהם אבינו
גיורת (או בתהליכי גירות, לא הצלחתי להבין) שנפצעה קשה מאוד בפיגוע הדריסה בירושלים.
http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=Fudis7dfI1

סיימה את ההליך.
היא יהודיה לחלוטין. התגירה בבית הדין של ר' ניסים קרליץ.
שוכבת במצב אנוש מאד בבית החולים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג פלג;1405765:
לא נהוג להתפלל בת שרה אמנו?

שאלו איזה רב (אין לי מושג מי)
והוא קבע להתפלל בת אברהם אבינו.

• הוסף לסימניות
נזכרתי,
נראה לי זה ר' חיים קניבסקי.

• הוסף לסימניות
במקום להתפלל, נוצר דיון, חבל...

אני אומרת מה שאוכל.
לא רוצה להתחייב על משהו מסוים.

• הוסף לסימניות
ג''א מצטרפת לאמירת כמה פרקי תהילים לרפואתה...
מתחילה א'-ט'
בשורות טובות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה