כללי ימין שמאל - שמאל ימין!

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ וורד עם לוח זמנים (בתוך טבלה)
ואני מעצבת אותו באנדיזיין , יצרתי שרשור של תיבות טקסט קטנות ועשיתי העתק הדבק
לכל שורה לקובץ אינדיזיין. עד כאן הכל הלך מקסים רק שבאמצע העבודה גיליתי שזה הופיע לי הפוך הזמנים מופיעים משמאל לימין - צרפתי דוגמא הקטע העליון זה קובץ וורד והתחתון הוא באנדיזיין
א. מה לעשות כדי שזה יופיע לי בצורה נכונה
ב. האם יש דרך באנדיזיין להפוך את השרשור כדי לתקן את העמודים שכבר עשיתי.

קבצים מצורפים

• דוגמא[1].jpg
    KB 174.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אולי זה העניין...

...

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שבאנדייין לא יצרתי טבלה, אלא שרשור של תיבות טקסט
מה יהיה אין פתרון? אני חייבת להמשיך את העבודה הזו ולסיים אותה
מומחי אידיזיין אייכם?

• הוסף לסימניות
למה לא להעתיק עמודה אחת כל פעם ולהדביק אותה בתיבה הייעודית?
לוקח חצי דקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;895732:
קיבלתי קובץ וורד עם לוח זמנים (בתוך טבלה)
ואני מעצבת אותו באנדיזיין , יצרתי שרשור של תיבות טקסט קטנות ועשיתי העתק הדבק
לכל שורה לקובץ אינדיזיין. עד כאן הכל הלך מקסים רק שבאמצע העבודה גיליתי שזה הופיע לי הפוך הזמנים מופיעים משמאל לימין - צרפתי דוגמא הקטע העליון זה קובץ וורד והתחתון הוא באנדיזיין
א. מה לעשות כדי שזה יופיע לי בצורה נכונה
ב. האם יש דרך באנדיזיין להפוך את השרשור כדי לתקן את העמודים שכבר עשיתי.

נראה שזה פשוט היפוך של כיוון הפסקה, תקני כאן.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 51 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
שיניתי את כיוון הפסקה, וגם ניסיתי לשנות את כיוון השרשור של תיבת הטקסט אבל זה לא עזר.

עדן הרעיון שלך לשרשר את זה לאורך, זה רעיון אני אנסה אותו תודה. אבל זה לא יציל לי את מה שכבר עשיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;895918:
שיניתי את כיוון הפסקה, וגם ניסיתי לשנות את כיוון השרשור של תיבת הטקסט אבל זה לא עזר.

עדן הרעיון שלך לשרשר את זה לאורך, זה רעיון אני אנסה אותו תודה. אבל זה לא יציל לי את מה שכבר עשיתי.

יתכן שזה בעיה בכיוון המספרים, שהרי כל הטור הוא רק מספרים. בדקי בהגדרות פסקה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להפוך כיוון תווים מימין לשמאל או ההיפך אבל זה לא עוזר לתוצאה הרצויה.
נאלץ לעשות את העמודים הללו מחדש בדרך שלך עדן - שהתגלתה כיעילה מאוד וחסכונית בזמן.
ושוב תודה לאליעזר על עזרתו ועצותיו המחכימות בכל פעם. כשאני רואה תגובה שלך אני יודעת שיש לי כאן מה ללמוד וקוראת את זה בעיון.

• הוסף לסימניות
תודה!

מ"מ להבא,
השיטה היעילה ביותר לתחושתי, ליצור לוח שנה, הוא לשרשר את כל הזמנים לתיבות משורשרות (מדף הבא) כאשר בין כל זמן לזמן מפריד תו מעבר תיבה (~b) אותו מקלידים מהתפריט או מהאנטר הימני. זה פשוט ונח.

השיטה הבאה היעילה, (לא ניסתי למעשה, זה בתאוריה) המתאימה ללוחות פחות מעוצבים, כעין זה שהוא טבלת זמנים, זה אכן טבלה. הרי אינדזיין מאפשרת יבוא ועיצוב טבלאות באופן מצויין.

למה שקרה אצלך, אם אכן התהפך בפועל וזה לא רק הגדרה של סטייל, הרי זה לענ"ד כתוצאה מה"העתק הדבק" או בהדבק לאינדי' או אפילו מה"העתק" של וורד. יבוא על ידי "מקם" היה ככל הנראה מונע זאת.

• הוסף לסימניות
אני אנסה את זה כבר בחודש הבא,
אני מכינה לוח חודשי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה