ימי חופשה, וימי הבראה, האם זה קיים גם בציבור החרדי?

• הוסף לסימניות
ומה הזכאות והזכויות לימי חופשה וימי הבראה?

• הוסף לסימניות
מה זה בציבור החרדי? האם החוק שונה בציבור החרדי ושאינו חרדי? בתלוש כתוב אם אתה חרדי או לא????
קטונתי מלהבין.

• הוסף לסימניות
זכאות להבראה רק לאחר שנת עבודה מלאה (ואז מקבלים החל מהיום הראשון באופן יחסי)
ימי חופשה מתחילים להצטבר כבר לאחר חודש עבודה המלא הראשון

• הוסף לסימניות
מי שלא למד ליבה לא זכאי לחופשה והבראה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rew3020;2185307:
מי שלא למד ליבה לא זכאי לחופשה והבראה.

מה הציניות הזו?
לפחות הייתם שמים סמיילי מרושע
למה לבלבל אנשים????????????.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאי;2185565:
מה הציניות הזו?
לפחות הייתם שמים סמיילי מרושע
למה לבלבל אנשים????????????.

לא חושבת שיש ציניות בתשובה הזאת,
אני ראיתי בה הבעת כאב על המצב שהגענו אליו בשוק העבודה החרדי.

• הוסף לסימניות
בעבודה כולשהי שאני עובד הבטוס אמר לרואה חשבון שהוא נותן הבראה בכך שנותן יותר ימי חופש על חשבונו, בסוף שנה שעברה נתן הבראה.

• הוסף לסימניות
ימי הבראה זה למי שמלאו שנה מלאה בעבודה
זה מצטבר דהיינו שעובד שיעזוב באמצע שנה שנייה יקבל עוד חצי שנה דמי הבראה באופן יחסי
שנה ראשונה התשלום הוא: 5 ימים כפול 378 ש"ח ליום למשרה מלאה
לחצי משרה זה משולם יחסי
על המעסיק אפשרות פריסה בתשלומים [ישנם מעסיקים שמוסיפים בתלוש דמי הבראה כל חודש כך שהוא בעצם פורס את זה ל12 חודשים]
ישנם מקומות עבודה שמכניסים בחוזה שאין דמי הבראה וזה בתנאי שהוא משלם מעל לשכר מינימום שאז הוא כולל את זה בפנים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ברור שקיים גם בציבור החרדי!

בעבודה כולשהי שאני עובד הבטוס אמר לרואה חשבון שהוא נותן הבראה בכך שנותן יותר ימי חופש על חשבונו, בסוף שנה שעברה נתן הבראה.

מעניין, ידוע לי שזה לא חוקי וחובה להעביר את הכסף לעובד.

• הוסף לסימניות
ישנם אכן מקומות עבודה חרדים שלא נותנים הבראה .חופש פנסיה וכו' וגם שמופיע בתלוש
לך תחפש שיתנו לך את זה
או שבתלוש רשום סכום הפרשה לפנסיה ובפועל בדוחות של חברת הפנסיה אתה רואה חצי מהסכום
מנצלים את החרדים
שלא מתלוננים ודופקים אותם האנשים הכי קרובים אליהם שהכי מבינים וצריכים לדאוג להם

• הוסף לסימניות
האם דמי הבראה ניתנים לפדיה אחרי סיום העבודה? אצלנו לא חולמים לשלם, וכמובן אף אחד לא מעיז להתלונן. האם אוכל לדרוש את כל החבילה אם אתפטר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת מלך;2186119:
האם דמי הבראה ניתנים לפדיה אחרי סיום העבודה? אצלנו לא חולמים לשלם, וכמובן אף אחד לא מעיז להתלונן. האם אוכל לדרוש את כל החבילה אם אתפטר?

את בהחלט יכולה לתבוע את כל הסכום. זה לא חוקי בעליל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת מלך;2186119:

עובד שעדיין עובד באותו מקום עבודה יכול לתבוע הבראה 7 שנים אחורה.

עובד שסיים לעבוד יכול לתבוע רק שנתיים אחורה.

(יש צו הרחבה שממתין לחתימה שגם עובד שעזב יוכל לתבוע 7 שנים אחורה, אבל עדיין לא נחתם).

• הוסף לסימניות
בכלל לא קשור לבוס / משרד חרידי כן / א לא
בכל מגזר יכול להיות אנשים מעל החוק ,וצריך לדרוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגיל 24;2186168:
בכלל לא קשור לבוס / משרד חרידי כן / א לא
בכל מגזר יכול להיות אנשים מעל החוק ,וצריך לדרוש

צר לי לאכזב , אבל זה קשור ועוד איך.
כל מקום חילוני רועד מפחד לעבור על חוקי עבודה , כי הוא יודע שהעובדים יתבעו אותו.

ומקומות חרדיים (לא כולם) פחות מפחדים שיתבעו אותם, ומנצלים את זה שעל כל עובדת שתעזוב יש להם אוטובוס שלם של עובדות שירצו לבוא.....

• הוסף לסימניות
הבראה מקבלים בחודש מסוים?
אין לי מושג איך זה עובד, היות ומעולם לא קיבלתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהפכ;2186326:
צר לי לאכזב , אבל זה קשור ועוד איך.
כל מקום חילוני רועד מפחד לעבור על חוקי עבודה , כי הוא יודע שהעובדים יתבעו אותו.

ומקומות חרדיים (לא כולם) פחות מפחדים שיתבעו אותם, ומנצלים את זה שעל כל עובדת שתעזוב יש להם אוטובוס שלם של עובדות שירצו לבוא.....

אוי זה מדוייק כל כך (הבוס אצלנו נותן אמנם אבל מסביר שזה בגלל שהוא יוצא דופן ורוצה לפנק.... חחח)

• הוסף לסימניות
על כל דבר ותביעה צריך לשאול רב

כולם פה כותבים בכזאת פשטות "בטח שחייבים" אבל זה ממש לא נכון

כי גם אם על פי החוק "חייבים" לתת הבראה וכדומה

אם הגעת לעבוד מרצונך הטוב במקום שהודיעו לך מראש שפה לא נותנים את אותם הטבות

מה הזכות שלך לדרוש זאת ?

כי החוק אומר ? מי זה החוק ? כמו פרופסורים גלוחי ראש במקרה הטוב, או כמה נערי אוצר במקרה הגרוע.

ההלכה היא הקובעת. נקודה.

• הוסף לסימניות
אני מכירה המון מקומות עבודה חרדיים שנותנים בלי למצמץ.
שתדעו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....