ימי עבודה של מזכירות בבית ספר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע רק ממי שיודע מה קורה עם חופשים של מזכירות בבית ספר, האם הם חופשים כמו הבנות - בערב חג, בין יו"כ לסוכות, באסרו חג, חנוכה וכו'. או שעובדות כמו כל פקידה / מנהלת חשבונות?
המידע חשובה לי מכיון שהבוס שלי רוצה לשנות את התנאים שהיה עד עכשו, חוץ מטענה של הרעת תנאים אני גם רוצה לבוא אליו עם מידע מה קורה במקומות אחרים, בתקוה שזה ישחק לטובתי.
תודה

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהי שעובדת כמזכירה בחינוך העצמאי שזה משהו שבין זה לזה.
לא זוכרת פרטים מדוייקים...
אבל הרבה יותר קרוב לתנאים של מורה מאשר לתנאים של פקידה בשוק הפרטי.
את רוצה שאתווך ביניכן? אני יכולה לתת לך את הפרטים שלה באישי.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם תוכלי לתת לי את הפרטים שלה, תודה.

• הוסף לסימניות
עבדתי כמזכירה בתיכון של הנהלה חילונית. (שלוחה חרדית)
והימים האלו היו ימי בחירה.
כלומר הם ימי עבודה אך אפשר לבחור אותם כימים של חופשה עם תשלום.

• הוסף לסימניות
בקיץ אם אני לא טועב עובדים עוד 3 שבועות.

• הוסף לסימניות
תלוי מאד בבית הספר - כמות העבודה, הדחיפות של הדברים
ועוד יותר תלוי במנהל.
בעקרון - מזכירה לא אמורה לקבל את כל ימי החופשה של בית הספר. (משכורות משלמים גם בחופש למשל, והעבודה צריכה להעשות)

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;864384:
בעקרון - מזכירה לא אמורה לקבל את כל ימי החופשה של בית הספר.
בהצלחה
חני

היא כן אמורה לקבל חופשים. כעובדת קבועה
אולי קצת פחות ממורות.

עליה לקבל משכורת 12 חודשים בשנה בלי חכמות.

• הוסף לסימניות
בעיקרון למזכירה בבי"ס ישנם ימי חופשה כמקובל במשק (הנה"ח וכד'...) ללא קשר לחופשות התלמידים והמורים. אך זה תלוי גם בהתנהלות בי"ס ובטוב ליבו של המנהל.......... ז"א אם הוא רוצה שתבואי בימים אלו או לא...
אם את עובדת עירייה אז בכלל אין על מה לדבר, אין חופשים בכלל........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;864388:
היא כן אמורה לקבל חופשים. כעובדת קבועה
אולי קצת פחות ממורות.

עליה לקבל משכורת 12 חודשים בשנה בלי חכמות.

ודאי שהיא אמורה לקבל חופשים - כמו כל עובד במשק, אבל לא כמו ימי חופשה של המורים.
ואכן בבתי ספר גדולים, בסמינרים המזכירות אכן עובדות גם בחופשות, כשכל אחת מקבלת מס' ימי חופשה.
אבל בבתי ספר קטנים שעיקר העבודה קשורה ללימודים דווקא אכן המזכירות מקבלות בד"כ יותר ימים מהמגיע ע"פ חוק, אבל זה תלוי ברצונו הטוב של המנהל.
אני עבדתי פעם במוסד כלשהו שם היו אפילו "מייצרים" עבודה - העיקר תבואי גם בחופש רק בימי בין הזמנים בקיץ המזכירות קבלו חופש (נדמה לי שרק שבועיים)
לעומת זאת בבית הספר שאני מלמדת היום - המזכירה מקבלת כמעט את כל ימי החופשה של המורות למעט בחופשת הקיץ שאז היא מקבלת רק חודש אחד, אבל גם בחודש שהיא כן צריכה לבוא - זה "על אש נמוכה" - באה מאוחר, יוצאת מוקדם, עושה רק את ההכרחי.

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
קשה לענות על שאלה כזו, תלוי מהי הגדרת התפקיד.
מה שחשוב ביותר זה לשבת ולערוך חוזה/זכרון דברים ולסכם את סדרי העבודה,
כדאי מאוד לבוא מוכנים ולעשות שיעורי בית בנוגע לסדרים במקומות עבודה דומים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר לוין;864497:
כדאי מאוד לבוא מוכנים ולעשות שיעורי בית בנוגע לסדרים במקומות עבודה דומים.
בהצלחה

בדיוק לכן אני מבררת עכשו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;864384:
(משכורות משלמים גם בחופש למשל, והעבודה צריכה להעשות)

גם מורות מקבלות משכורת בחופש.

בקיץ יש לסגור שנה ולהיערך לשנה החדשה, כל המזכירות עובדות עד שהם גומרות את העבודה, אבל אני התכוונתי בעיקר לימים הספורים שיש חופש בין לבין, ואני אכן רואה שהמנהלים האנושיים מבינים שאין טעם לסחוב את העובדות סתם, מקוה שהמנהל שלי גם יבין את זה.

ועכשו מאותו ענין לאותו ענין - מתי ילמדו המעבידים שלא שווה להם עוד כמה ימי עבודה תמורת עובדים ממורמרים????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצוצות;864502:
גם מורות מקבלות משכורת בחופש.
בקיץ יש לסגור שנה ולהיערך לשנה החדשה, כל המזכירות עובדות עד שהם גומרות את העבודה, אבל אני התכוונתי בעיקר לימים הספורים שיש חופש בין לבין, ואני אכן רואה שהמנהלים האנושיים מבינים שאין טעם לסחוב את העובדות סתם, מקוה שהמנהל שלי גם יבין את זה.
ועכשו מאותו ענין לאותו ענין - מתי ילמדו המעבידים שלא שווה להם עוד כמה ימי עבודה תמורת עובדים ממורמרים????
מזכירה אין לה צורך לעבוד עד ערב חג ממש, אז מנהל טוב ומבין, נותן אותו כחופש על חשבונו, או לפחות חלקי. [אם המקום סגור בכל מקרה, מלכתחילה אמורים לשלם על כך].
לפני שאת פונה אליו, קחי בחשבון שאת עלולה להפסיד את החגים, [אם לא עובדים יום לפני ויום אחרי],
בתחלת עבודתי הפסדתי את החגים בגלל היום היחידי בין יו"כ לסוכות שאז נגמרה לי מ"מ אחד לפני שהתחלתי את המ"מ השני באותה מקום.

ולגבי המעבידים, מי שמבין עכשיו יבין, והשאר חבל לחכות ולהתאכזב...

• הוסף לסימניות
אני עובדת כמזכירה בבי"ס, וכמוני כל המזכירות מקבלות חופשה כמעט כמו המורות.
כלומר: בכל החגים כמו המורות.
ובחופש - מחלקים את העבודה בין העובדות: בתקופת הקיטנה - יש רק מזכירה אחת, לטלפונים ועבודות דחופות בלבד. ומס' ימים לפני תחילת השנה - מגיעות כולן - להיערכות לשנה החדשה.
והשעות קצת יותר גמישות, אפשר לבוא ב 9, ולהביא את הילדים לעבודה, וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה